banner102

Of'un Nabzı Gazetesinden Anlamlı Mesaj

Of'un Nabzı Gazetesi 62. sayısı ile okurlarıyla buluşurken, gazetenin manşeti İslam dünyasında ki kan ve gözyaşı oldu.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 17:42
Of'un Nabzı Gazetesinden Anlamlı Mesaj
Zalimler tarafından İslam topraklarına uygulanan şiddet, Müslümanların bayramına gölge düşürür durama geldi. Hemen yanı başımızda ki İslam topraklarında her geçen gün artan kan ve gözyaşı, 'bize ne zaman sıra gelecek' sorusunu akla getiriyor.

Of'un Nabzı Medya ekibi olarak, sadece ilçemizin sorunları değil, tüm dünyadaki Müslümanların sorunlarını dile getirmeye çalışıyoruz. Çünkü bugün onların başına gelenler, çok uzak görünen bu topraklara da geleceğini düşünüyoruz. Üstelik zulüm altındakiler bizlerin din kardeşleri.

'Tarafsız Değil Hakkın Tarafında' sloganı ile yola çıktığımız için, bu sloganın gereğini de tüm insanlık adına yapma gayreti içinde oluyoruz.

İlçemizdeki sorunlar bittide ülke dışındaki sorunları dile getiriyorsunuz, tarzında eleştiriler oluyor. Bu kardeşlerimize şunu hatırlatmak istiyoruz: Filistin'deki Müslümanlarda zulüm başlarına gelmeden önce aynı sözleri söylüyorlardı! Fakat çok kısa zamanda Ortadoğu kan ve gözyaşına boğularak parçalandı. Maalesef sırada  Türkiye de vardır. Bize sıra gelince Ülkenin en ücra köşesinde bulunanlar dahi bundan etkileneceklerdir.

Of'un Nabzı Medya ekibi olarak amacımız, mazlum insanların sözünü duyurmak ve insanlık için faydalı olacak çalışmalar yapmaktır. Bu bağlamda bize maddi ve manevi destek veren bütün halkımıza teşekkür ederek buruk! bir şekilde geçireceğimiz Ramazan Bayramınızı Tebrik ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.08.2013 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90