banner102

Öğrencilerinden Şiir Dinletisi Programı

Of Anadolu Öğretmen Lisesi yıl sonu etkinlikleri kapsamında şiir dinleti programı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Haziran 2014 Perşembe 14:48
Öğrencilerinden Şiir Dinletisi Programı

Of Anadolu Öğretmen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yeter Barış ve öğrencilerin hazırlamış oldukları şiir dinletisi tüm misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

Programda konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, duygu dolu anlar yaşadığını, anneler ile ilgili şiirde çok etkilendiğini ve annelerimizin değerinin bilmemiz gerektiğini söyledi.

Saral, "Program içindeki müzik ve skeçler, eğlencenin ve hüznün çok güzel bir şekilde birleştirilmesini sağladı." diyerek eğitime her noktada destek verdiklerini, bu tür sosyal etkinliklerin öğrenciler üzerinde ne kadar etkili olduğunu belirtti.

Programda kısa bir konuşma yapan Of Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Yusuf Tanrıöven, programa uzaktan ve yakından teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin önümüzdeki yıllarda ilçe merkezinde hatta il merkezinde yapacaklarını belirtti.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İl Encümeni Mehmet Öztürk, Of Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanı Doc. Dr. İrfan Acar, Of Eğitim Birsen İlçe Başkanı Cevdet Hacıbektaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.  



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.06.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90