banner102

Onlarında Yüzü Gülüyor!

Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Onlarında Yüzü Gülüyor” projesi kapsamında yardıma muhtaç aileler ev sahibi oluyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Nisan 2014 Salı 14:54
Onlarında Yüzü Gülüyor!
İhtiyaç sahibi ailelerin topluma kazandırılması ve insanca yaşanabilir bir hayat sürmeleri için yapmış oldukları projelerin kabul edilerek insanlarımızın yüzlerinin gülmesini görmek kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: “ Barınma Yardımı kapsamında Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza sunmuş olduğumuz projelerin büyük çoğunluğunun kabul edilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu projeleri uygularken yardıma muhtaç ailelerimizin komşularından da önemli destekler aldık. Ben buradan kadirşinas Oflu vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Projelerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir” dedi.

İstanbul’da işlerinin kötü gitmesi sonucu memleketi Of’a gelerek ailesiyle birlikte hayat mücadelesi vermeye başlayan Yıldıray Kır: “Allah Devletimizden razı olsun.Nerede kalacağımı düşünürken Devletim bana sahip çıktı ve başımı sokacak sıcak bir yuvaya kavuşturdu.Bu günlere gelmemde emeği geçenlere çok teşekkür ederim.Bende inşallah çocuğumu en iyi şekilde yetiştirip vatanına milletine hizmet eden iyi bir birey olması için mücadele edeceğim” dedi.

Of Kaymakamlığı tarafından son iki yıl içerisinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’ne sunulan Barınma Yardımı projelerinden 10 aileye ev yapımı, 20 aileye ise bakım onarım yardımı yapılması için karar alınmış ve yapılan çalışmalar sonrası 4 ailenin evleri teslim edilmiş, son karar doğrultusunda 6 aileye ise ev yapımı için çalışmalar devam edilmektedir. Onarım yardımı çıkan ailelerin evlerinin tamamı kendilerine teslim edilmiştir olup 2014 yılı içerisinde sunulan 6 yeni ev yapım projesi için sonuç beklenmektedir.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Sıraağaç köyünü ziyaret eden ve inşaatlar hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan: “Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yeni onaylanan evlerimizi de en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturacağız” dedi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.04.2014 15:03
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu vatandaş 2014-04-08 19:00:17

İşte ak parti hükümetinin farkı

banner90