banner102

Semerkand Vakfından Kaymakam Aslan’a Ziyaret

Semerkand Vakfı Karadeniz Bölge Başkanı Metin Yapıcı ve beraberindeki heyet Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

05 Kasım 2013 Salı 14:22
Semerkand Vakfından Kaymakam Aslan’a Ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arslan: “Toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda her türlü sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alan, ilçemizde ve ülkemizde eğitime sağladıkları destek ile milli ve manevi değerlerin korunması noktasında gösterdikleri örnek çalışmalardan dolayı sayın başkanımız nezdinde tüm vakıf üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yapacak oldukları çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret esnasında Semerkand Karadeniz Bölge Başkanı Metin Yapıcı, Vakfın Türkiye’deki ve Dünya üzerindeki ülkelerde yaptıkları faaliyetler hakkında Kaymakam Eren Arslan’a bilgiler verdi.

Başkan yardımcısı Ahmet Türk, Of Vakıf Başkanı Zafer Pekşen  ve Of Kuzey Yıldızı Derneği Başkanı Turgay Kar’ın eşlik ettiği ziyaretin son bölümünde  Başkan Yapıcı tarafından Kaymakam Arslan’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Son Güncelleme: 05.11.2013 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin salhuğlu 2013-11-05 16:25:56

bu adamların vakıfla ne alakası olur anlayamadım şimdiye kadar bu kişilerin kime hayrı oldu bilen vartsa özür dileyecem kuzey yıldızı kaymakamlık ve belediyeye ait birçok ihaleyi kotardığını bilmeyen yok en iyisi dernek ve cemaat oluşturmak işe yarıyo galiba bir ucu ankaraya bir ucu adıyamana bir ucu amerikada breh brehh yazık bu millete

Avatar
abdullah hacıefendioğlu 2013-11-06 08:55:08

emin salhuoğlu na ; emin ben sizin bu derneğin yapmış olduğu hizmetleri görecek, anlayacak zekaya sahip olduğunuzu anlamak için sorma hacetine bulunmayacağım. yorumunuzdan zekanızın düzeyini zaten sergilemişsiniz..

Avatar
emin salihoğlu @abdullah hacıefendioğlu 2013-11-08 07:20:21

hem hacı hemde efendioğlu brehh brehh.. sen zeka ölçüm istasyonumu işletiyosun ben ofta yaşıyorum ve bu kirli dejenerasyonu görüyorum bütün oflular görüyor kim hayırsever kim maddisever kotarılan ihaleler belediye ve siyaset içiçe iken mutlaka bir cemaat olmalı öylesine sırıtıyorsunuzki yalandan iftar ve aşurelerle allahı kandıracağınızımı sanıyorsunuz

Avatar
abdullah 2013-11-08 09:23:28

ofta yaşıyorsun evet ama boşuna yaşıyormuşsun, sen ve senin gibi geri kafalı zekası çapsız insanlar, müslümanım diye geçinen zırzavatlar olduğu müddetçe bu islam daima geri kalır.... eğer sen müslumanlığı temsil ediyorsan seni gören islamdan nefret eder...

Avatar
emin @abdullah 2013-11-08 17:43:44

yahu bu ne kin hani aşure dağıtacaksınız.. hani müslümandınız sahteciler sizi deşifre oldunuzmı cıyaklıyorsunuz

Avatar
Editör 2013-11-08 18:11:10

arkadaşlar yorumlarınızı birazdaha nezaketli bir şekilde yapmanızı rica ediyorum bu şekilde devam ederseniz tüm yorumlarınızı silmek zorunda kalacağız anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Avatar
abdullah 2013-11-08 19:06:36

ortada kin falan yok. aşureye gelince, aşure zamanı hakkında pek bilgiye sahip değilsin anlaşılan biraz daha araştırın. ve son olarak sahtecilikten, ihalelerden, deşifre olmaktan bahsediyorsunuz, deşifre olan konular hakkında konuşur musunuz, çok merak ediyorum bu dernek ofta hangi ihaleyi aldı hangisinden rant elde etti bunları en az sizin kadar merak etmekteyim ve bu ciddi bir konu bence böyle bilip bilmeden yorum yapmamanız gerekiyor.. sizi yetkili merciye bekliyor ve uslubunuz hakkında da sizi uyarıyorum...

banner90