banner102

Vakıf Yöneticileri Kahvaltıda Buluştu

Of Tellioğlu Vakfı Yöneticileri Of Kaymakı Eren Arslan'ın katılımı ile vakıf binasında sabah kahvaltısında bir araya gelerek Of'un sorunlarını konuştular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Kasım 2014 Pazar 14:33
Vakıf Yöneticileri Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltıda konuşan Tellioğlu Vakfı Başkanı Emrullah Tellioğlu , amaçlarının bu tür toplantılarla insanlar arasında dostluk ve birliktelik bağları oluşturmak olduğunu söyledi.
Dostluk , kaynaşma ve kaynaştırma toplantılarının geleneksel olarak her ay farklı gruplarla bir araya gelerek yapılacağını da söyleyen Başkan Tellioğlu : “ Bizlerin ülke insanları olarak her türlü birlikteliğe ihtiyacımız vardır. Biz Vakfımızı bu amaçla kurduk ve yaptığımız çalışmalarla insanlarımızın dostluğuna ,kardeşliğine ve birlikteliğine katkı sunmaya çalışıyoruz.” Dedi.
Merkezi İstanbul da bulunan Of-Hayrat Kültür,Dayanış Derneğinin Genel Sekreteri de olan Tellioğlu :” Kurulan Dernek ile İstanbul da sözü geçen ve saygı duyulan bir dernek haline geldik. Of un adı her yönü ile Of un önüne geçmiştir. Of un ve Oflular ın birlikteliğine , kardeşliğine ihtiyacımız vardır.
Bizler Of ta başta eğitim olmak üzere birçok sorunun çözümü için İstanbul dan destek olmaya hazırız. Sorunlarımızı eğitim ve kültürel gelişmişlikle aşmalıyız. Dernek ve vakıf olarak bunu yapmaya çalışıyoruz.Bizler vakıf üyeleri olarak ; önce Tellioğlu , sonra Oflu ve daha sonra da Türkiyeliyiz diyoruz . Ülke insanları olarak bu düşüncede olmakta da büyük yarar görüyoruz ” şeklinde konuştu.
“ ALİREİSOĞLU : MADDİ VE MANEVİ GELİŞME BİRLİKTE OLMALI”
Kahvaltıya katılan Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu , dünyada yaşanan birçok sorunun insan eğitiminin maddi –manevi paralel yürümemesinden kaynaklandığını belirttiği konusmasında şu görüşlere yer verdi :” Vakıflar Osmanlıdan günümüze gelen önemli kurumların başında geliyor. Sizler de Tellioğlu Vakfı olarak güzel ve yararlı çalışmalarla vakıfların yararı konusunda iyi örnek oldunuz.
Son günlerde ülkemizde yaşanan Kobani olaylarında yakıp-yıkan insanlara Allah korkusunu verebilmiş olsaydık . Bu can ve mal kayıpları meydana gelmezdi. Bizler belediye olarak insan eğitimine büyük önem veriyoruz. Of için ,ülke için güzel işleri destekliyoruz , desteklemeye de devam edeceğiz”
KAYMAKAM ARSLAN : OF UN ADI MARKA
Of un isminin dünya üzerinde marka olduğunu , bununda günümüz insanlarına miras kaldığını belirterek konuşmasına başlayan Of kaymakamı Eren Arslan :” Günümüz de yaşayanlar doğru bir şekilde alıp bu mirası yüceltmeliler. Ülkemizde ne yazık ki çok fazla konuştuğumuzu düşünüyorum. Konuştuğumuz kadar işte üretmeliyiz “ dedi.
Vakıflar , STÖ lar ve derneklerin toplumların birleştirici gücü olduğunu da söyleyen kaymakam Arslan : “ Bu kurumlar insanların sadece eğlendikleri yer olmaktan çıkmalı. Tellioğlu Vakfı ve Of-Hayrat Derneği faaliyetleriyle bu kurumlar adına güzel örnek oluyor.
Çevresine ve ülkesine yararlı gençlerin yetişmesi için maddi ve manevi eğitim çok önemli. Bu eğitimde vakıf ve STÖ ların birleştirici gücü çok önemlidir. Çanakkale de bu güç sayesinde insanlar vatanları için koyun koyuna yatıyorlar.” Şeklinde konuştu.
“ TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK GÜCÜ YER ÜSTÜNDE “
“Ülke insanları olarak birlik beraberlik içinde birbirimize güç vermeliyiz “ diyerek konuşmasını sürdüren Arslan , Of taki insanların fert fert ahlaklı ,zengin , mutlu ve huzurlu olmasının ülkeyi de mutlu ve huzurlu edeceğini söyleyerek :” Ülke olarak yer altından fışkıran petrol yataklarımız yok. Ama yer üstünde 30 milyon gençliğimiz var.Bu gücü iyi ve yerinde değerlendirmeliyiz “ diyerek konuşmasını tamamladı.
Tellioğlu Vakfı Başkanı Emrullah Tellioğlu nun ev sahipliğindeki kahvaltıya , Of Kaymakamı Eren Arslan , Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu , Garnizon Komutanı Yzb. Neşet Daler , Askerlik Şubesi Başkanı Ütğm. Mustafa Toscalı , STÖ temsilcileri , basın mensupları ve vakıf üyeleri katıldı.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 02.11.2014 21:21
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90