banner102

Vali Öz, Cam Sanatı Merkezini Ziyaret Etti

Of İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Cam Sanatı Merkezi” atölyemizde de incelemelerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Şubat 2016 Pazar 08:27
 Vali Öz, Cam Sanatı Merkezini Ziyaret Etti

Of Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Gürpınar Vakfı tarafından desteklenen “Cam Sanatı Merkezi” atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Öz, atölyede cam ürünler üzerine yapılan kumlama ve taşlama gibi işlemlerle dekoratif desenler ile yazı çalışmalarını inceledi. Çalışmaları çok beğendiğini belirten Vali Öz, ürünlerden sipariş etti.

Amaçlarının çalışma hayatının dışında kalan ev kadınlarına yönelik meslek kazandırma olduğunu belirten Kaymakam Eren Arslan; “Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan ve Gürpınar Vakfı tarafından desteklenen, ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak olan, “Cam Sanatı Merkezi” atölyemiz gibi her konuda bizi destekleyen ve yanımızda olan Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum. Yine ilçemiz adına yürüttüğümüz her proje ve çalışmada ekip ruhu içinde hareket ettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu'na ve özellikle projemizi destekleyen Gürpınar Vakfına çok teşekkür ediyorum. Bu proje ile ilçemizdeki 15 kadınımıza istihdam sağlanmış olacaktır" ifadelerini kullandı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.02.2016 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90