banner102

Cuma namazı sonrası şehrimizin tarihi camilerinden İskender Paşa Camii'nin önünde şehrimizde faaliyette olan sivil  toplum örgütleri önderliğinde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında Memur Sen il başkanlığı , İHH ve AGD gibi sivil toplum kuruluşları hazır bulundular.

İsrail haddi aşmaya başladı. İsrail Arkasında ki güç Amerika ve İngiltere'den güç olarak katliam yapmaktadır. İsrail'in laf dinlememesi arkasında ki güç Amerikadan gelmektedir. İsrail'in arkasında Amerika ve İngiltere  olmasın bir hiç konumundadır.   İsrail yaklaşık altı aydan beri Filistinde katliam yapmaktadır. Masum silahsız kadınları çocukları hastaları ve yaşlıları hedef almaktadır. İsrailin öyle gözü dönmüş ki hastaneleri ve kampları vurmaktan bile geri durmamaktadır.

Savaşında bir hukuku vardır. Savaşlarda kadınlara çocuklara  hastalara ve yaşlılara dokunulmaz.Peygamberimiz savaşlarda bu kimselere dokunulmamasını emretmiştir. İsrail tarafında izan ve adalet hak getire. Önemli olan Müslümanlar ölsün.

 Filistin'de savaştan kalma  yokluklar yaşanmaktadır. Yiyecek içecek hiçbir şey kalmamış durumda. Hatta durumun vahimliği o boyutlarda ki hayvanlar aç kaldıklarından kardeşlerimizin ölmüş bedenlerini parçalayarak açlıklarını gidermeye çalışmaktalar.

Gözü dönmüş leş kargaları kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırmaktalar.  Filistin atılan bombalardan viraneye dönmüş durumdadır. Evler yıkılmış sokaklar et yığınlarıyla dolup taşmaktadır.

Leş kargaların gözü o kadar dönmüş ki özelde ülkemden ve diğer İslam ülkelerinden gönderilen yiyecek içecek ve ilaç  gibi yardımların Müslümanlara ulaştırılmasını bile yasaklamış durumdadırlar.Leş kargaları sınır kapılarını kapatmış ve yardımların kardeşlerimize ulaşmasına engel olmaktadır.

Hamasa bir şey demek istemem ama durumun bu boyutlara geleceğini görmesi lazımdı. Göremedi.

İslam alemi parçalanmış olduğundan kardeşlerimize yardım edemiyoruz. İki milyarlık İslam alemi bir olmadığından çalışıp gelişme sağlayamadığından ve yöneticilerin Amerikaya göbekten bağlı olduklarından Filistin direnişine hiçbir katkıları yoktur. İslam alemi İsrail'e bir füze atamazda kendi aralarında birbirlerine füze yağdırırlar birbirlerini öldürürler başkaca bir şey yapmazlar.

İran'ın İsrail'i yok ederim başlarına füze yağdırırım söylemleride boş konuşmaktan başka bir şey değildir. Bakınız İsrail Fİlistin'de Müslüman kıyımı yaparken Irak'ta da İran konsolosluğunu vurdu. İkisi general yedi tane üst  düzey askerini öldürdü. İran ne açıklama yaptı. Vururuz öldürürüz yok ederiz misilleme yaparız ne oldu olan şu füzeleri ateşlemeden önce Amerikalıları uyararak füzelerin boş alanlara düşmesini sağladılar. İran 'da belli etmiyor ama o da Amerikayla hareket ediyor derim.

Bizlerin durumu ise gücümüz olmadığından ancak kınamakla basın açıklamalarıyla mitinglerle kendimizi tatmin ediyoruz. İdarecilerimiz yakınlarda ancak İsraille ihracatı kısıtlama kararı alarak hayata geçirdi. Tam değil ama oda bir adımdır derim.

Merhum  Erbakan Hocamızın bir sözü hala belleğimden gitmiş değil. İsrail güçten anlar. Ona güç gösterisinde bulunmamız lazım gelmektedir.

İsrail'e güç gösterisinde bulunabilmemiz için sevgi medeniyetini hayata geçirmemiz lazım gelmektedir. Şu unutulmamalıdır ki Türk milleti  sağcısıyla solcusuyla alevi sünnisiyle Kürdi Türkiyle bu medeniyeti kuracak yegane millettir. Bu milletin damarlarında ki asil kan bu medeniyeti kuracak yegane millet olduğunu göstermektedir. Bizler inşallah bu medeniyeti kurmak için üç  saç ayağından faydalanmamız ecdadımızdan gelen görevlerimiz arasındadır. Sevgi adalet ve bilim saç ayaklarıyla medeniyetimizi kurarak  tam bağımsızlığımızı hayata geçirerek önce tam bağımsız Türkiye sonra da mazlum milletlere kol kanat germek tarihi misyonumuzun gereğidir.

Şu unutulmamalıdır ki  bu milletin ecdadı Osmanlılar tamı tamına yedi asır dünyayı adaletle yönetmiş durumdadır. Bizlerde inşallah tam bağımsızlığımızı hayata geçirerek yeniden dünyaya nizam vermemiz imkansız değildir. Yeter ki bu necip millet gereken iradeyi göstermiş olsun.

Yeter be.  Leş kargaları sizden bıktık. Gebermeniz yakın gibi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90