banner102

YouTube’a ücretli üyelik sistemi geldi

Video paylaşım platformu YouTube, aylık ücret karşılığı üye olunan Red servisini tanıttı. Yeni serviste özel içerikler yer alacak ve reklam bulunmayacak.

22 Ekim 2015 Perşembe 14:11
YouTube’a ücretli üyelik sistemi geldi
YouTube’un bir süredir test ettiği bilinen ücretli servisi kullanıma sunuluyor. İlk olarak 28 Ekim’den itibaren ABD’de kullanılabilecek olan YouTube Red servisine aylık 9.99 dolar ödenecek.

Red aboneliğinde normal kullanıcıların göremeyeceği özel videolar yer alacak. Özel video içeriklerinin PewDiePie, Lilly Singh ve The Fine Brother tarafından sağlanacağı açıklandı. İlerleyen günlerde bu özel içeriklerin sayısının artması bekleniyor. Ayrıca video izlerken reklam gösterilmeyecek.

Yeni servisin videolu içerik üreten ve ‘YouTuber’ olarak adlandırılan kişi ya da kanallar için yeni bir gelir kapısı oluşturacağı düşünülüyor. Şimdilik sadece ABD’de kullanılabilen servisin önümüzdeki yıl daha fazla ülkede hizmete sunulacağı açıklandı. ABD’deki kullanıcılar 1 ay ücretsiz olarak yeni servisi deneyebilecekler.

TV5 Haber.com

Son Güncelleme: 22.10.2015 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90