banner102

Youtube'dan para kazanın

Youtube'dan özgün amatör video yükleyerek yüklü miktarda para kazanmak mümkün. Reklam gelirinin tamamının YouTube'un kasasına gittiğini mi sanıyorsunuz?

20 Kasım 2011 Pazar 16:21
Youtube'dan para kazanın

Birçok kişŸi, Youtube'un yani Google'ın, bizim yüklediğŸimiz videoları yayınlarken çıkarttığŸı reklamlarla, bizim emeklerimizle inanılmaz reklam gelirleri elde etmesinden ve bizim elimizin boşŸ kalmasından şŸikayet ederdi. Fakat Youtube'dan para kazanmak mümkün.

 

The Sunday Times'ın detaylarını yayınladığŸı kar ortaklığŸı sistemiyle, en çok izlenen videoların yapımcıları, kendi videoları üzerinden kazanılan reklam gelirlerinden pay alıyorlar.

 

İngiltere'de, en popüler videoları çeken ve yayınlayan birçok kişŸi, düzenli olarak on binlerce pound kazanıyor. Ve yüzlerce Amerikalı da her yıl kar ortaklığŸı ile altı haneli rakamlarda paralar kazanmakta.

 

 
 

2007 yılı ortalarında, Thames Valley'den Howard Davies-Carr; küçük oğŸlunun (Charlie), ard arda abisinin parmağŸını ısırmasından ve abinin verdiğŸi tepkilerden oluşŸan videosunu yükledi ve o tarihten bu yana bu video neredeyse 400 milyon kez seyredildi. Baba Davies-Carr bu videonun gelir paylaşŸımı ile 100.000 Pound (yaklaşŸık 160.000 Dolar /  115.000 Euro) kazandı...

 Shiftdelete

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90