banner102

A.Y. İ.H’de hoş geldin şöleni

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bu yıl okullarına yeni başlayan 5. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Okuluna hoş geldin şöleni” düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ekim 2022 Cumartesi 16:03
A.Y. İ.H’de hoş geldin şöleni

Okulu tanıtmak, okulu öğrencilere sevdirmek, yeni heyecanlarla mutlu eğitim ortamı oluşturmak için yapılan etkinlikte öğrenciler öğretmenleri eşliğinde önlerinde HMB Ulusoy MTA Lisesi bando takımı ile Of sahilden üst geçitle yola çıkıp yürüyerek okul bahçesinde onları bekleyen coşkulu öğrenciler arasında okula giriş yaptılar. Sınıf öğretmenlerinin önderliğinde tören alanına alınan öğrenciler üst sınıflar tarafından akışlarla karşılandı.

Öğrencilerin okul bahçesinde tören alanında yerlerini alması ile İstiklal Marşının okunması ile program başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuranı Kerim okundu. Okul Müdürü Ali Cerrah açılış konuşmasını yaptı. Müdür Cerrah konuşmasında katılımcılara ve okullarına yeni başlayanlara hoş geldiniz diyerek yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennilerinde bulundu.

Of Müftüsü Özcan Yılmaz da yaptığı selamlama konuşmasında İmam Hatiplerin öneminden bahsederek velileri imam hatibi tercih ettikleri için tebrik ederek başarılar diledi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada; “ Böyle güzel ve anlamlı program hazırladıkları için okul idaresini ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ediyorum. İmam hatip okulları maddi ve manevi dünyayı bir arada götüren ülkemizin öncü okullarındandır. Değerli velilerimiz, yavrularınızı okulumuza güvenerek kaydettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah onları vatanına, milletine ve insanlığa karşı sorumlu bireyler olarak yetiştireceğiz. Dünyanın her yanında Müslümanlar, mazlum milletler kan ve göz yaşı içinde varlık mücadelesi veriyor. Siz değerli öğrencilerimiz kendinizi öyle yetiştireceksiniz ki onların umudu olacaksınız. Yarının Selçuk Bayraktarları, Aziz Sancarları siz olacaksınız. Sizlere güveniyoruz, sizleri seviyoruz. Rabbimden üstün muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiirlerini okudu. Şiirlerin ardından eğence kısmında 1. Ayağa balon bağlama ve patlatma, halat çekme, renkli kartlarla el kol baş kinetik kodlama, slalom çubuğu düşürmeme oyunlarıyla eğlenceli vakit geçiren öğrenciler mutlu bir şekilde sınıflarına yerleştirildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90