banner102

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Çanakkale Zaferi kutlandı

Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yılı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda düzenlenen programla kutlandı. Konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2022 Cumartesi 15:17
Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Çanakkale Zaferi kutlandı

Şiirlerin okunması, oratoryo gösterimi ve Çanakkale Savaşlarını anlatan oyunun sergilenmesi ile program sona erdi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu programın sonunda öğrencilere ve programı hazırlayanlara teşekkür konuşması yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında, “Öncelikli olarak programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.  Çanakkale’yi ve onun ortaya koyduğu ruhu iyi anlamalıyız. Dün sizin yaşlarınızda öğrenciler ve nice kınalı kuzular hayatlarının baharında toprağa düştüler. Çanakkale geçilmesin, İstanbul, Anadolu, Mekke, Medine işgal edilmesin diye düşünmeden şehit olmaya koşan ecdadın fertleri olarak uyanık olmak zorundayız. Yedi düvel dün büyük bozguna uğradı, biz ise binlerce insanımız şehit verdik. Onların bu kuyruk acısı bizim evlat acımız olduğu sürece biz onlar bizimle dost olmaz. Zayıf düştüğümüz anda aynı saldırıdan geri durmayacaklarını bilmeliyiz. Onun için uyanık olacağız, çok çalışacağız. Programda emeği geçeleri tekrar tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”  sözleri duygularını ifade etti.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda düzenlenen Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yılı kutlama programına Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu, Okul Müdürü Mehmet Soylu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90