banner102

İmam Hatip Ortaokulundan depremzedeler için kermes

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Türkiye’de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonucu büyük yıkım yaşayan 11 ilde yaşayan vatandaşlara yardım amacıyla kermes düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mart 2023 Çarşamba 02:34
İmam Hatip Ortaokulundan depremzedeler için kermes

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen, veliler büyük dayanışma örneği göstererek kermes düzenledi. Kermeste aile birliği üyeleri, öğretmen ve veliler evde hazırladıkları el işi çeşitli yiyecek ve içecekleri öğrenci ve velilerin hizmetine sundular.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun 1. katında açılan kermese Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer,  İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Vekili Hasan Koç okul müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer böyle zor bir zamanda geliri depremzedelere bağışlanmak için yapılan kermesin hazırlanmasında emeği geçen okul idaresini, öğretmen ve velileri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah kermesle ilgili olarak; “ Ülke olarak büyük bir deprem felaketi yaşadık. Böyle acılı günlerde dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Öğretmen ve velilerimiz çok güzel ürünler yaparak getirdiler. Bu ürünlerden öğrencilerimiz gelen misafirlerimiz gelerek tadıp önemli bağışlarda bulundular. Biz de elde edilen parayı AFAD’ın hesabına yatırarak bu zor süreçte okul olarak desteğimizi otaya koyduk. Rabbim bu felakette hayatını kaybedenlere rahmet eylesin. Allah bir daha bu tür felaketler göstermesin.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90