banner102

Kabahasanoğlu Zümre başkanlarıyla buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda 2019-2020 eğitim- öğretim yılı 2 Eylül itibariyle öğretmenlerin eğitim- öğretime hazırlıklarını yaptığı seminer çalışmalarıyla başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Eylül 2019 Cuma 18:55
Kabahasanoğlu Zümre başkanlarıyla buluştu

Seminer dönemi çalışmalar kapsamında her branştan öğretmenin katıldığı Zümre Öğretmen Başkanları toplantısı yapıldı. Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki görevli zümre öğretmenler başkanları kurul toplantısı HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi spor salonundaİlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Numan Turan, ilgili idareci ve öğretmenlerin katılımıyla yapıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardındanŞube Müdürü Numan Turan açılış konuşmasını yaptı. Şube Müdürü Numan Turan konuşmasının ardından Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir selamlama konuşması yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında, “ Değerli meslektaşlarım, 2019-2020 eğitim öğretim yılınız hepinize hayırlı olsun. Siz değerli öğretmenlerimiz sizler eğitimin en önemli aktörlerisiniz. Bu toplumun geçmişinde, bugününde sizlerin izleri var geleceğindede sizlerin izleri olacaktır. O nedenle iyi izler bırakmak için çok çalışmak gerekir. Bizler toplum olarakmaalesef teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi unuttuk. Ne olur toplumun geleceğini inşa eden siz değerli öğretmenlerimiz bu iki hasleti önce siz sonra öğrencileriniz ve tüm topluma yayın.  İlçemizde akademik başarılarımız her geçen yıl artarak devam ederken sosyal kültürel sportif faaliyetler bakımından çok önemli işlere birlikte imza attık. Bu başarılarında en önemli aktör siz değerli öğretmenlersiniz. Akademik başarıda kitap okumanın önemi her geçen gün daha da artıyor. Öğrencilere okuma zevkini, Türkçe’yi doğru kullanmayı, kendine güven duymayı ve hayal kurmayı teşvik edin. Küçük de olsa her öğrenciyi projeler yapmaya yönlendirin. Belirli gün ve haftaları dolu dolu değerler eğitimiyle bütünleşik olarak işleyin.Velilerle irtibatınızı canlı tutun. Çünkü başarıda okul, öğrenci, veli bağının gücü yadsınamaz. Zümre çalışmalarınızın başarılı geçmesini diliyorum. Rabbimden kazasız, belasız başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”  ifadeleriyle düşüncelerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından okul zümre başkanları ayrı ayrı toplanarak bu yıl işlenecek konularla ilgili görüş ve önerilerini paylaşarak eğitim öğretimle ilgili kararlar aldılar.

Son Güncelleme: 12.09.2019 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90