banner102

Kızılay’dan öğrencilere giyim yardımı

Kızılay Güngören Şubesi Of’ta Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu öğrencilerine giyim yardımında bulundu. Okul idaresinden öğrenci ölçülerini ve adlarını alıp isim isim hazırlanan giysiler okuldaki tüm öğrencilere takdim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Ekim 2022 Salı 00:21
Kızılay’dan öğrencilere giyim yardımı

Kızılay Güngören Şubesi Of’ta Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu öğrencilerine giyim yardımında bulundu. Okul idaresinden öğrenci ölçülerini ve adlarını alıp isim isim hazırlanan giysiler okuldaki tüm öğrencilere takdim edildi. Okulda yapılan giysi takdim törenine;  Of Kaymakam Vekili Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından bağışlanan bilgisayar sınıfı yenilenen ve bunların açılışı için  okulda bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri  Ahmet Yüksel Karahan, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Hamdi Bayraktar, Koruma ve Güvenlik  İdari  Genel Koordinatörü Zekai Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kızılay Güngören Şube Başkanı Erhan Tan, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğu, Kızılay Of Şube Başkanı Celal Kalyoncu Kireçli Mahallesi Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Küçükağa Kazan, Okul Müdürü Ahmet Altunkal, öğretmen ve öğrenciler ve Kızılay gönüllüleri katıldı katıldı.

Törende bir konuşma yapan Of Kaymakam Vekili Orçun Cüneyt Zor ; “Ülkemizin en önemli  Sivil Toplum Kuruluşlarından  olan Kızılay’ın değerli yöneticilerini ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda Kızılay Güngören Şubesine öğrencilerimize yaptığı giysi yardımı nedeniyle teşekkür ediyorum. Rabbim yardımlarını kabul etsin. Öğrencilerimiz bu yardımlar sayesinde Kızılay’ı daha iyi tanıma imkanı bulurken belki de ilerde birçoğu Kızılay gönüllüsü olacaktır. Ben tekrar yardımları nedeniyle değerli Kızılay Güngören Şube Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Kızılay Güngören Şube Başkanı Erhan Tan ise yaptığı konuşmada; “Kızılay olarak ülkemizin ve yardıma muhtaç olan dünyanın değişik bölgelerine gitmeye çalışıyoruz. Bugün Güzel ilçemiz Of’tayız. Burada olmaktan, böyle güzel öğrencilerimizle buluşmaktan son derece mutlu olduk. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, onlara yardım elini uzatmış olmaktan büyük haz duyduk. İnanıyorum ki etkinlik sayesinde öğrencilerimiz Kızılay’ı daha yakından tanımış ve öğrenmiş olduklarına inanıyorum. Bizlere bu imkanı veren Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve okul müdürümüze teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.   

Program okulun önünde çekilen fotoğrafla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90