banner102

Liselere Geçiş Sınav çalışmaları gözden geçirildi

8. Sınıf öğrencilerinin hazırlandığı ve gelecek eğitim-öğretim hayatlarını şekillendirecek Liselere Geçiş Sınavı bu yıl 4 Haziranda yapılacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Nisan 2023 Çarşamba 20:06
Liselere Geçiş Sınav çalışmaları gözden geçirildi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu yıl işiçok daha  sıkı tutarak cumhuriyetin 100. yılında önemli başarı yakalamayı amaçlıyor. Bu minvalde eğitim- öğretim yılının başında her ay denemeler yapılarak,  denemelerin analizi yapılıp, eksikliklerin giderilmesine çalışılıyor. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü de tüm ilçelerde yapılan çalışmaları yakından takip ederek eşgüdüm sağlıyor.

Bu doğrultuda Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Yıldırım ve Erkan AlbayrakOf’ta bulunan ortaokul müdürleriyle bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katılarak çalışmaları yakından gözlemleyerek, çalışmalara katkıda bulundu. Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Yıldırım ve Erkan Albayrak’ın ortaokul müdürleriyle yaptığı toplantıda çalışmalarda gelinen son durumun değerlendirilmesi yapılarak olumlu çalışmalar devam edilip olumsuzlukların en kısa sürede giderilmesi üzerinde duruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantı ile ilgili olarak;” Gerek LGS gerekse YKS sınavlarını bu yıl her zamankinden daha çok önemseyip, motivasyonla çalışıyoruz. Sene başında koyduğumuz hedefleri yakalayarak  cumhuriyetimizin100. yılında yüz akı başarı sloganını yerine getirmek istiyoruz. Değerli Şube Müdürlerimize ve okul müdürlerimize katılımları ve çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Yıldırım ve Erkan Albayrak da misafirperverlikleri ve çalışmalarına verdikleri destek nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90