banner102

Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Biyoloji Sergisi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi 9,10,11.sınıfından 43öğrenci Biyoloji Öğretmenleri Yeşim Çengelcik Arıkan öncülüğünde hazırladıkları Biyoloji Sergisi’ndeki ürünlerin tanıtımını yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mayıs 2023 Çarşamba 19:43
Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Biyoloji Sergisi

 İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sergiyi ziyaret ederek öğrencilerin hazırladıkları eserleri tek tek inceledi. Öğrencilerden bilgi alan Müdür Kabahasanoğlu projede emeği geçenleri tebrik ederek başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  Biyoloji Sergisi ile ilgili olarak; “ Gerçekten çok güzel bir sergi olmuş.Emeği geçen başta okul müdürümüzü, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz hakikaten çok değerli eserler ortaya koyarak bunların sunumunu yaptılar. Bu sergi sayesinde hem kendilerine olan  öz güvenleri artacak hem de öğrendikleri bilgileri unutmayacaklar. Çünkü yaparak yaşayarak öğrenme en kalıcı öğrenmedir. Öğrencilerimizin bu sınıf seviyelerinde ortaya koydukları  başarılı çalışmalar ileriki eğitim hayatlarına da olumlu yansıyacaktır. Tekrar tüm emekleriniz için sizlere teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu da ziyareti ve destekleri nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ederek, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Foto-Haber:Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Basın Bürosu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90