banner102

Öğrencilere Bilim Gösterisi

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile öğrenciler, Mucit Amcanın bilimsel gösteri ile hem eğlendiler hem de bilgi sahibi oldular.

01 Mart 2013 Cuma 15:57
Öğrencilere Bilim Gösterisi

İsmail Yıldırım ve 28 şžubat İlköğŸretim Okulu 3. Ve 4. Sınıf öğŸrencilerine yönelik gerçekleşŸtirilen gösteri ile öğŸrencilerimizin bilimsel anlamda düşŸünmelerini amaç edindiklerini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: “GeleceğŸimiz olan çocuklarımızın ileride iyi birer  birey olmalarının yanı sıra çok çalışŸıp  başŸarılı olarak, kendisine, ailesine ve ܜlkesine  faydalı vatandaşŸlar olmaları için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ” söyledi.

Ankara’dan gelerek Oflu öğŸrencilere çok özel gösteriler sunan Mucit Amca (Melih Yalçıneli) yetişŸtirdiğŸi öğŸrencisiyle Bilim Olimpiyatlarında Türkiye'ye ilk dünya şŸampiyonluğŸunuve ilk dünya rekorunu kazandırmışŸtır. 8 yılda hazırladığŸı 8ciltlik özel çalışŸma seti 20 yıldır 10 ülkede fizik olimpiyatçıları için bir başŸucu kitabıdır. 250sıradan malzeme ile 28 farklı temada gelişŸtirdiğŸi Küçük Mucitler projesi Dünya Bankasından ödül almışŸtır. Okullarda 10 yaşŸında başŸlayan fen dersleri sempatik yöntemleri sayesinde son 6 yıldır 150 anaokulunda 2 yaşŸa kadar inmişŸtir. SunuculuğŸunu Mucit Amca'nın yaptığŸı “Küçük Mucitler” TV programıTRT'nin 4 kanalında 2 yıl yayınlanmışŸtır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90