banner102

Of Devlet Hastanesinde bir ilk FOTO HABER

Of Devlet Hastanesi bünyesinde kurularak hizmete açılan Gastroskopi ve Kolonoskopi ünitesi yöre halkına hizmet vermeye başladı.

10 Haziran 2012 Pazar 11:11
Of Devlet Hastanesinde bir ilk FOTO HABER

Of Devlet Hastanesi bünyesinde kurularak hizmete açılan Gastroskopi ve Kolonoskopi ünitesi yöre halkına hizmet vermeye başŸladı.

Daha önce onarımı yapılarak hizmete açılan ܇ocuk PolikliniğŸi, Biyokimya Laboratuvarı ve beşŸ yıldızlı otel konforunda yeni yerinde hizmet veren Diyaliz Merkezi ile Of Devlet Hastanesi, bir yeniliğŸe daha imza atarak Gastroskopi ve Kolonoskopi ünitesini yöre halkının hizmetine sundu.
 

Yeni hizmete açılan Gastroskopi ve Kolonoskopi ünitesini gezen ve hastane bünyesine kazandırılmasında göstermişŸ oldukları üstün gayretlerden dolayı Of Devlet Hastanesi BaşŸhekimi Opr. Dr. İdris KurtuluşŸ ve Genel Cerrah Opr. Dr. Ekrem Koç’u başŸarı belgesiyle ödüllendiren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, her Cuma ekibimizle birlikte Of Devlet Hastanesini ve Gürpınar Beldesinde bulunan Diyaliz merkezini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarımızın gönüllerini aldıklarını belirterek, hastane ziyaretlerimizin hastalarımıza ve ailelerine moral kaynağŸı olduğŸunu söyledi. Sonel, bizim insanımız gerçekten çok vefalı. Onlar için ne yapsak azdır. Ekibimizle birlikte gerçekleşŸtirdiğŸimiz bu ziyaretler esnasında hastanemizde ki değŸişŸikliklere yakından görüyoruz. BaşŸhekimimiz nezdinde güler yüzlerini hasta ve hasta yakınlarımızdan eksik etmeyen tüm hastane çalışŸanlarımızı buradan kutluyor ve başŸarılı çalışŸmalarının devamını diliyorum dedi.
 

Kendilerini her türlü desteğŸi veren sayın Bakanımıza, SağŸlık BakanlığŸı MüsteşŸarımıza, İlçe Kaymakamımıza, Of Belediye BaşŸkanımıza ve çok değŸerli hayırseverlerimize teşŸekkür eden Of Devlet Hastanesi BaşŸhekimi Opr. Dr. İdris KurtuluşŸ, Mide ܜlseri, Barsak Hastalıkları, Mide ve Kalın Barsak kanamalı olan hastaların tanı ve tedavisinde kullanılacak ünite ile sağŸlık hizmetini yöre halkımızın ayağŸına getirdiklerini belirterek, 200 bin TL mal olan bu ünite ile yılda yaklaşŸık Gastroskopi için 1200 hastaya, Kolonoskopi için ise 1000 hastaya bakmayı hedeflediklerini söyledi.
 

20 yıldır ܜlseratif kolit hastası olan YemişŸalan Köyünden 53 yaşŸında ki Hamza ܖztürk, böyle bir hizmetin ayaklarına gelmesi memnuniyet verici. EmeğŸi geçenlerden Allah razı olsun dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
munsal 2012-06-11 23:36:31

Of dahada güzelini hak ediyor.EmeğŸi geçenlere teşekürü bir borç biliriz.

banner90