banner102

OF DEVLET HASTANESİNDE HAP TATBİKATI YAPILDI

Her yıl düzenli olarak yapılan Hastane Afet Planı ( H.A.P. ) masa başı tatbikatı bu yılda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Eylül 2022 Perşembe 23:36
OF DEVLET HASTANESİNDE HAP TATBİKATI YAPILDI

İl Sağlık Müdürlüğü’nden Dr.Birkan Can ile Yılmaz Bıçakçı’nın gözetmen olarak katıldığı masa başı tatbikatı Of Devlet Hastanesinde yapıldı.

Tatbikat ile ilgili bir değerlendirme yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal, “Masa başı, ‘Hastane İçi Yangın Tatbikatı’mız başarı ile gerçekleşmiş olup, İnşallah gerçek bir yangın olayı ile karşılaşmadan bu deneyimlerimizi hayata geçirmeden hizmetlerimizi devam ederiz. “dedi.

Türm afet olaylarına karşı hazırlıklı olmak zorunda olduklarını ifade eden, Başhekim Şaban Uysal, ”Hastaneler olarak çok riskli grupta olsak da alacağımız ciddi önlemler ve yaptığımız bu tatbikatlar ile tüm hastane personeli olarak yangın ve benzeri afet durumlarına hazırlıklı olmak zorundayız.” diyerek Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Afet ve Koordinasyon Birim Ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90