banner102

Şar Hospital’dan Emniyet Teşkilatına Anlamlı Jest

Polis haftası dolayısıyla Özel Şar Hastanesi, Emniyet teşkilatına anlamlı jest yaptı

08 Nisan 2013 Pazartesi 14:01
Şar Hospital’dan Emniyet Teşkilatına Anlamlı Jest

Bu yıl 168. inci kuruluşŸ yıldönümü kutlanan Emniyet TeşŸkilatına, içinde bulunduğŸumuz Polis Haftası süresince ܖzel şžar Hastanesinden indirimli SağŸlık Hizmeti sunulacaktır. ܖzel şžar Hastanesi Yönetimince konu hakkında haber sitemiz aracılığŸıyla yayınlanan mesajda şŸöyle denilmektedir:

 Â“Halkımızın huzur ve güvenliğŸini sağŸlamak üzere görev yapan Emniyet TeşŸkilatı’nın 168. kuruluşŸ yıldönümünü ve içinde bulunduğŸumuz Polis Haftasını kutlarken, teşŸkilatın her kademesinde hizmet vermişŸ şŸehit polislerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz

ܖzel şžar Hastanesi olarak bu kutsal görevinizi ifa ederken yanınızda olduğŸumuzu göstermek üzere tüm TeşŸkilat çalışŸanları ile eşŸ ve çocuklarına Polis Haftasında ( 08.04.2013 – 13.04.2013 tarihleri arası ) % 50 indirimle sağŸlık hizmeti sunacağŸımızı bildirir, saygılarımızı sunarız.”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90