banner102

Trabzon, Dünya Turizminin Radarına Girdi

Trabzon Turizmci iş adamlarından Goldenoftur A.Ş Yönetim kurulu başkanı Gökhan Çakır Türkiye’nin 81 ilini tarih, doğa, kültür, sanat, lezzetler ve daha birçok kategoride dünya çapında turistik lokasyonlar olarak ön plana çıkartan touristdailyprograms.com, Trabzon iline de detaylı yer verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ocak 2024 Çarşamba 17:38
Trabzon, Dünya Turizminin Radarına Girdi

Yabancı turistlerin Türkiye'ye seyahat planlarını yaparken yararlandığı bir kaynak olan touristdailyprograms.com, Trabzon'un tarihine, Kültürüne, Sanatına, doğal güzelliklerine, Lezzetlerine, Günlük aktivitelere, Turistik lokasyonlarına dikkat çekti.

Sitede, Günlük Grup tur, Özel Tur programları, Havalimanı Transferleri, karşılaştırmalı tedarikçi fiyat analizi avantajı, Sağlık Turizmi Tedavi detayları, tedarikçi Acente ve Hastaneler, 5 yıldızlı, 4 yıldızlı, 3 yıldızlı oteller, Turistik popüler lokasyonlar, Kiliseler, Tarihi konaklar, Yaylalar,  Plajlar, Restoranlar, Kafeler gibi Trabzon'un öne çıkan birçok turistik yerleri hakkında bilgiler yer aldı.

Trabzon, zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından biridir. touristdailyprograms.com tarafından tanıtılması, şehrin dünya çapında daha fazla tanınmasına ve yabancı turistlerin ilgisini çekmesine katkıda bulunacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90