banner102

54 MİNİK EL SİZİ SELAMLIYOR!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Öğrenci temsilciliği, KTÜ Atatürkçü Düşünce Kulübü ile birlikte Siirt’in Pervari İlçesindeki Aşağı Balcılar Köyü İlköğretim Okulu için topladıkları hediyeler öğrencilere teslim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2014 Cumartesi 11:17
54 MİNİK EL SİZİ SELAMLIYOR!
MYO Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Uzunçakmak, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada; “KTÜ Atatürkçü Düşünce Kulübü öncülüğünde, öğrenci temsilciliği olarak, Siirt’in Pervari İlçesindeki Aşağı Balcılar Köyü İlköğretim Okulundaki öğrenciler için yardım ve hediye kampanyası düzenledik. 54 öğrenci kardeşimiz için giysi, kırtasiye, bilgisayar ve projeksiyon makinesi yardımını gerçekleştirdik. Öğrenciler kendilerine hediye edilen malzemeler ile birlikte, sevgi ve mutluluk fotoğraflarını, teşekkürlerini gönderdiler. Bizler de çok mutlu olduk. Aslında bu fotoğraf karesi kardeşlik ve dayanışmanın, birlik ve bütünlüğümüzün resmidir. Sembolik de olsa, en azından karanlığa bir mum yakma mutluluğunu hissettik. Bizlere destek veren KTÜ merkezdeki ve Meslek Yüksek Okulumuzdaki Öğretim Görevlisi hocalarımıza, MYO İdarecilerimize, öğrenci arkadaşlarımıza, Sürmene Sekban Kırtasiye ve destek veren, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.













Son Güncelleme: 06.12.2014 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90