banner102

Araklı’da Hasar Tespit Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı’nın Çamlıktepe Mahallesi’nde oluşturulan Mobil Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Haziran 2019 Pazar 00:37
Araklı’da Hasar Tespit Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Bölgede yaşanan doğal afet sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantıda, ilgili kurum yetkilileriyle birlikte halen süren kayıp arama çalışmaları, zarar tespitine yönelik faaliyetler ve bölgede alınacak diğer tedbirler ele alındı.

AFAD başta olmak üzere, bölgede çalışma yürüten kurum yetkililerinin katılımcılara çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirme yaptığı toplantının ardından, Vali Ustaoğlu, Başkan Zorluoğlu ve Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ile diğer yetkililer afet alanında incelemelerde bulundu.

Temasları sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerine; geçmiş olsun dileklerini ve yaralarını sarmak adına üzerlerine düşeni yapma gayreti içerisinde olduklarını bildiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sahada çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi ve TİSKİ personeliyle de bir araya gelerek son durum hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 23.06.2019 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90