banner102

Başkan Zorluoğlu Halk Plajlarını İnceledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, belediyeye bağlı TRABİTAŞ AŞ. şirketi tarafından işletilmekte olan ve sezon açılışıyla birlikte vatandaşların ilgisinin de arttığı gözlenen plajları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Temmuz 2019 Pazartesi 17:02
Başkan Zorluoğlu Halk Plajlarını İnceledi

Akçaabat’taki Mersin Aile Plajı’nda, ilçe kaymakamı Soner Şenel, belediye başkanı Osman Nuri Ekim, büyükşehir belediyesi 2. Başkan vekili Mehmet Karaoğlu ve TRABİTAŞ AŞ. Genel Müdürü Adnan Gül ile incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, plajda bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek, tesisle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Tesisin, plaj alanı, kafeteryası ve otoparkını da gezen Başkan Zorluoğlu, burada basın mensuplarına yönelik açıklamalarda bulunarak, sezon açılışıyla beraber plajları yerinde görmek istediklerini kaydetti. Plajların, yaptıkları küçük dokunuşlarla önceki yıllara göre vatandaşlar için çok daha kullanışlı ve konforlu hale getirildiğini memnuniyetle gördüğünü ifade eden Zorluoğlu, “Mersin’deki bu plajımızdan başka bir de Sürmene’de kadınlarımıza özel bir plajımız var. İnşallah Mersin Plajı ileriki dönemlerde çok daha iyi koşullara sahip olacak ve halkımıza hizmet vermeye devam edecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sadece iki plaj ile sınırlı kalmayacağız. Önümüzdeki dönemlerde şehrimize daha yakın noktalarda, halkımızın rahatça ulaşabileceği, hatta yürüme mesafesinde diyebileceğimiz yeni plajlar ile şehrimizi donatmak istiyoruz” dedi.

Deniz şehri olan Trabzon’u denizle daha kolay buluşturacak yeni mekanlar oluşturmayı arzu ettiklerini dile getiren Zorluoğlu, “Projemizin ikinci etabında neredeyse 1 km. uzunluğunda bir plaj projemiz var. Orayı da tamamladığımızda Trabzon’un merkezinde, modern imkânlara sahip bir plajımız daha olacak. Ama bunun dışında da şehrimizin farklı ilçelerindeki uygun noktalarda bu tür imkânlarla donatılmış mekânlar ile halkımızın yaz aylarında serinlemesine imkân sağlayacağız. Halkımızın yoğun rağbet gösterdiği bu plajı da revize ederek vatandaşımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Sürmene ilçesine geçerek incelemelerde bulunduğu Kadınlar Plajı’nda da yetkililerden bilgi alan ve plajı çok beğendiğini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilerleyen dönemlerde hayata geçirecekleri diğer hizmet ve projelerle, Trabzon’u çok daha konforlu hale getireceklerini ve böylelikle vatandaşların günlük hayatını kolaylaştıracaklarını sözlerine ekledi.


Son Güncelleme: 01.07.2019 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90