banner102

ÇAY FABRİKASI VE HES’E TEKNİK GEZİ

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüskekokulu Mekatronik Programı ve Elektrik Programı 2.sınıf öğrencileri, Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Elemanları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömür AKYAZI ve Öğr. Gör. Alkan AKSOY nezaretinde teknik gezi düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Mayıs 2016 Çarşamba 15:15
ÇAY FABRİKASI VE HES’E TEKNİK GEZİ

Teknik Gezi kapsamında, Of-Çaykara-Uzungöl yolu üzerinde (Solaklı Vadisi) bulunan Özçay Çay Fabrikası ziyaret edildi. Özçay Çay Fabrikasının üretim bantları ve kontrolleri hakkında yetkililerden teknik bilgi alındı.

Teknik Geziye katılan grup daha sonra, Çaykara Karaçam Deresi üzerinde bulunan Çamlıkaya Hidroelektrik Santrallerini (HES-1, HES-2) ziyaret etti. HES Sorumlu Mühendisleri tarafından öğrencilere Enerji Üretimi, PLC ve SCADA sistemleri hakkında bilgiler verildi.

MYO Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ömür AKYAZI, Özçay Çay Fabrikası ve Çamlıkaya Hidroelektrik Santralleri yetkililerine, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı, MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah ÇUVALCI adına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.05.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90