banner102

“Cumapazarı'nda kaynaşma şenliği yapacağız“

Cumapazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince İstanbul Güngören İlkyuva Caddesinde faaliyet gösteren dernek merkezinde geleneksel mayıs ayı kahvaltısı düzenlendi.Kahvaltı ardından ise 12 mayıs anneler günü dolayısıyla Anneler günü programı düzenlendi.

18 Mayıs 2013 Cumartesi 10:14
“Cumapazarı'nda kaynaşma şenliği yapacağız“

CUMDER’DE KAHVALTI VE ANNELER GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Dernek merkezinde düzenlenen programda dernek başkanı Yaşar Çakır yaptığı konuşmada; "Öncelikle 11 mayısta başlayan mübarek üç aylarınızın başlangıcını tebrikl ediyorum. Genel kurul sonrası yönetim kurulu olarak 19 nisanda Topkapı 1453 panaroma salonunda düzenlediğimiz gece için yoğun bir çalışma tempomuz oldu.Halkımıza güzel bir gece hazırlamak için geceli gündüzlü çalıştık. Hafta içerisi olmasına rağmen panaroma 1453 salonunu doldurmayı başardık.Buda gösteriyor ki hafta Cumapazarlılara gelecekte 1000 kişilik salonlar artık yetmeyecek.Bu birliktelik yönetim olarak bizleri oldukça mutlu etmiş,  biz şimdiden gelecek yıl yapılacak geleneksel gecemizin hazırlıklarını gözde3n geçirmeye başladık.Bu birliktelik inşallah dernek olarak yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır. Yaz mevsiminin başlaması ve okulların kapanması dolayısıyla halkımızın büyük bir çoğunluğu önümüzdeki aydan yaz tatillerini geçirmek üzere köye dönüşleri başlayacaktır.Bizde dernek olarak ekim ayına kadar kavatlı programı düzenleyememeğimizden dolayı bugün sizlerle birlikte olmayı düşündük.Bu kahvaltıdan daha da önemlisi 12 Mayısın Anneler günü olması dolayısıyla kahvaltı ardından annelerimize özel anneler günü tertiplemeyi düşündük."

Çakır sözlerine şöyle devam etti:

”Cennet Annelerin Ayakları Altındadır” sözünde de ifade edildiği gibi cam sakızı çoban armağanı elleri öpülesi annelerimize çiçek dağıtarak az da olsa onları mutlu etmeye çalıştık.Dernek kurucu üyelerimizden İbrahim Yılmaz kardeşimizde annelerimize günün anlam ve önemi ile ilgili güzel bir sunumları oldu.Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Ayrıca bu etkinlikte yoğun programları olmasına rağmen bizleri kırmayarak aramızda bulunan  beldemizin yetiştirmiş olduğu kemence üstadı Tahsin Terzi kardeşimize de teşekkür ediyorum.



Dernek olarak halkımıza yönelik bir takım etkinlikler planlamaktayız. Güngören Belediyesi ile ortaklaşa düzenlemeyi planladığımız  Çanakkale gezisi hafta sonlarının haziran ayı sonuna kadar  yoğun olması nedeniyle hafta içerisinde planladığımız Çanakkale gezimize yeterli katılım olmadığından bu gezimizi önümüzdeki aylar içerisinde planlamaktayız.Bunun yanında Cumapazarı halkı ile tarihini daha sonra duyurmak üzere piknik yapmayı planlamaktayız.Derneğimizde şu an horon kursu başlatmış bulunmaktayız.

Yirmiye yakın öğrencimiz kursiyer olarak horon eğitimi almaktadır.Dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimiz hızla devam edecektir.

CUMAPAZARI'NDA ŞENLİK YAPILACAK

Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında bulunan hemşerilerimizin beldemizi daha yakından takip edebilmeleri için Cumapazarı Belediyesine kurmuş olduğumuz sistem ile uydu üzerinden beldemizi canlı olarak gösterip hemşerilerimizin bir nebze de olda hasretlerini gidermeye çalışmaktayız.Ramazan bayramı sonrasında ise gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından tatillerini geçirmek üzere beldemize gelen hemşerilerimizi birbirleriyle kaynaşma adına  dernek olarak bir şenlik planlamaktayız.Düzenleyeceğimiz bu şenliği de dernek gecelerimiz gibi gelenekselleştirerek her yıl yapmayı planlamaktayız.Öğrencilerimize iş adamlarımızın desteği ile burs vermeye devam edeceğiz.

Bu yıl ekim ayında burs vermeye başladığımız 23 öğrencimize mayıs ayı itibari ile bursları aralıksız ödenmiştir.Derneğimize maddi ve manevi destek sağlayan tüm işadamlarımıza Cumapazarı halkı adına teşekkürü bir borç biliyorum.Halkımızın güler yüzü, maddi ve manevi destekleri çalışmalarımıza ışık tutmaya devam edecektir.Biz halkımızı çok seviyoruz.Bunun içinde halkımızın hizmetkarı olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Son Güncelleme: 18.05.2013 14:43
Anahtar Kelimeler:
CumderYaşar çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90