banner102

Kanca’da Hamsi Şenliği

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda Hamsi Şenliği düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Aralık 2015 Cuma 17:08
Kanca’da Hamsi Şenliği
Rektörlük ve Sürmene Belediye Başkanlığının katkıları ile düzenlenen şenliğe öğrenciler ile birlikte, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz, Sürmene Kaymakam V. İlyas Öztürk, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, KTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Halil İbrahim Okumuş, MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, Sürmene ve Of İlçelerinden kamu kurum ve kuruluş amirleri ve personeli, KTÜ ve Sürmene Abdullah Kanca MYO idarecileri, akademik ve idari personeli, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Hamsi Şöleni süresince öğrenciler tarafından Kemençe ve tulum eşliğinde horon oynandı. KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı etkinlikte yaptığı açıklamada; “Bu yıl MYO Müdürlüğü olarak 1.’sini düzenlediğimiz Hamsi Şöleni etkinliğimize katkılarından dolayı KTÜ Rektörlüğümüze ve Sürmene Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Hamsi Şöleni için görevli olarak KTÜ’den gelen ve MYO Müdürlüğümüzden görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum. İnşallah Abdullah Kanca Hamsi Festivalini geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi düşünüyoruz. Öğrencilerimiz için sınav öncesi güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi

Son Güncelleme: 25.12.2015 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90