banner102

KTÜ AKMY'dan "GEMİ TASARIMI EĞİTİMİ ”

KTÜ ile Rize Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan " Bilimsel ve Sosyal İşbirliği" protokolü çerçevesinde Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu tarafından Rize’de Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 16.04.2018-20.04.2018 tarihleri arasında "GEMİ TASARIMI VE SAHA UYGULAMALARI EĞİTİMİ" verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2018 Salı 17:28
KTÜ AKMY'dan

Yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde Ülkemizdeki tüm gemi inşaatı bölümünde eğitim veren liselerden kursiyer olarak katılan ilgili branştaki öğretmenlere Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araç ve Ulaştırma Bölümü Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları İşletme Programları  Öğretim Elemanlarımız Öğr. Gör. Orhan Nazım AKSU, Öğr. Gör. Mustafa Kemal SEZER, Öğr. Gör. Ali KANGAL ve Öğr. Gör. Köksal ÇOLAK tarafından gerek teorik ve gerekse Sürmene Çamburnu tersanesinde saha uygulamaları ortamında eğitim verilmiştir.

Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sn. Vedat MAZGAL'ın öncülüğünde MEB onaylı proje kapsamında düzenlenen eğitimlerde gemi inşa yöntemleri, tasarım, nestingleme, kaynak çeşitleri, gemi ana ve yardımcı makineleri ve diğer gemi donanımları anlatılarak  KTÜ Denar 1 gemisinde incelemeler yapıldı. Eğitim programı içerisinde Abdullah Kanca MYO  konferans salonunda Ülkemizin önde gelen tersanelerinin yöneticileri tarafından da ilgili kursiyer öğretmenlere "Gemi İnşaatı Sektörel Sorunlar ve Gündemdeki Yenilikler" konulu panel düzenlendi.

Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sn. Vedat MAZGAL, verilen eğitim ve uygulamaların yerinde ve  çok faydalı olduğunu belirterek; KTÜ Sürmene Abdullah kanca MYO Müdürü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI' ya eğitim boyunca katkı ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, AKMYO olarak gerek teknik donanımlarımız, gerek saha alanında da  tecrübeli eğitim- öğretim  elemanlarımız ile bilgi ve birikimlerimizi paylaşmaktan gurur duyduğunu belirtti.




Son Güncelleme: 24.04.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90