banner102

Meclis bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi yoğun bütçe maratonunun ardından her yıl olduğu gibi bu yılda bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Kasım 2018 Salı 21:57
Meclis bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ve ilçe belediyelerinin bütçelerinin neticelendirilmesinin ardından geleneksel bütçe yemeği Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirildi.

Burada katılımcılara hitap eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kasım ayında gerçekleştirilen yoğun bütçe çalışmalarına katkılarından ötürü Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin meclis üyeleri ve çalışanlarının ‘halkla hizmet Hakk’a (c.c.) hizmettir, halka hizmet Allah’a (c.c.) hizmettir’ anlayışla bugüne kadar gösterdikleri fedakârlıklar, hoşgörü, insanlarımıza güler yüzle davranma alışkanlığı ve ahlakından ötürü sevapların en büyünü işlemektedirler. Çeşitli kamu hizmetlerinin ötesinde yerel hizmetlerin, belediyecilik hizmetlerin, halkın günlük yaşantılarına hizmet etmenin ayrı bir sevabı var. O sevabı şuurlu olarak bilen, idrak eden ve gayret gösteren bütün arkadaşlarımıza en derin şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum. Allah (c.c.) hepinizden razı olsun diyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.11.2018 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90