banner102

Dernekpazarı imamlarından üstün başarı

Tenis Türkiye Şampiyonasında Trabzon'u Dernekpazarı temsil edecek.

23 Nisan 2012 Pazartesi 08:15
Dernekpazarı imamlarından üstün başarı

Trabzon Gençlik ve Spor il MüdürlüğŸünce Akçaabat Spor Salonunda 14-15 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Trabzon ili Kamu Kurum ve KuruluşŸları Masa Tenisi Turnuvasına  Dernekpazarı ilçesini temsilen katılan  müftülük takımı birinci oldu.

Kaptan Ahmet Bayraktar, Muharrem Uzun ve misafir oyuncu Cemil SarıoğŸlu'ndan oluşŸan takım birincilik elde ederek, Türkiye şžampiyonasında Dernekpazarı İlçesini temsil etme hakkı kazandı. İkinciliğŸi ܇aykara İlçe Milli EğŸitim MüdürlüğŸü, ܜçüncülüğŸü de  BeşŸikdüzü Lisesi aldı.

İlçe Müftüsü ilçemizi en güzel şŸekilde temsil ettiğŸi için kendilerini kutlar, aynı başŸarıyı elde  edeceklerine  inandığŸımız  Türkiye şžampiyonasında üstün başŸarılar dileriz. 
Haber & Foto :Fahri Düzenli
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2012-04-23 12:20:24

ESSELAMÜ ALEYKÜM;
Bu turnuvaya katılacak İmamlar,bütün vazifelerini tamamlamışlar da sanki bir bu tenis işi kalmış.
Size Teniste birincilik çıkartmak için görev verilmedi.Size;bir kişi de olsa onu nasıl İslam'a davet edebilirimin derdinde olmanız için bu vazife verildi.Tenis oynayacaksanız gidin istifa edin,spor klüpleri bakalım size maaş verir mi.sizin başınızdaki müftü de klüp başkanı gibi poz vermiş,ey ALLAH'ım ne günlere kaldık,kimlerin arkasında saf tutar olduk,Fesuphanallah.

Avatar
celalettin akçadoğan 2012-04-23 21:35:09

helal olsun
imamlar her yerde her platformda en önde ve ileride olmalı temsil ettiklerini ve aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirmeliler şekil ada görüldüğŸü gibi Muvafakiyetler

Avatar
Vatandaş 2012-04-25 09:19:19

Misafir arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum. Hocalar kaç kişiyi namaza başlatmışlar? namaz kıldırmak ezan okumak dışındaki faliyetleri nelerdir merak ediyorum. İmamlar düzelmeden bu memleket adam olmaz vesselam...

Avatar
of-trabzon-almanya=61 2012-04-25 16:18:19

imamların spor yabma hakları yokmu,spor yabmak günahmı,bazi yorumlar müslümanların kafalarını karistiriyor bu nasil yorum yabmak? imamlarımız günah olmayan sporları oynamaya hakları yokmu,var efendim var var...tüm imamlarımıza ALLAH kolaylik versin.

Avatar
Ömer Testereci 2012-04-25 20:10:02

Elhamdulillah bugünlerida ördük.Müslümanlara bu kadar baskının olduğŸu, müslümanların gevşediğŸi bir ortamda, hocalarımızın bu başarısı göğŸsümüzü kabarttı bize moral oldu. İnşallah raketteki bu başarımız, çeçenistandaki ve afganistandaki mücahit kardeşlerimize bir moral olur...!

Avatar
abdulhamit 2012-04-30 15:21:52

Ey imam kardeşler acaba bu başarınızın sonucunda bu gün islam aleminin yaşadığŸı şu durum ve vaziytlerin vuku bulduğŸu bu zamanda resulullullah (sav)efendimiz kabrinden kalkıp gelse benim varislerim benim ümmetim diye sizinle iftihar edip o ödülü size verirmiydi yada ben size kur'anı ve sünnetimi emanet ettim ne yazıkki şu halinizde ne kur'an dan nede sünnetten bir eser göremiyorum benim varisim imamlar olarak siz böyle iseniz ÜMMETİM ne haldedir yazıklar olsun sizemi derdi bunun tefekkürünü siz yapın sizi kınamıyorum kardeşlerim sadece gerçek resulullah aşığŸı olmaya çağŸırıyorum...

Avatar
enes maksudoğlu 2012-09-03 16:46:54

değŸerli dostlar kıymetli yorumcular imamlarımızın yapması gereken asıl işleri konusunda yorumculara katılıyorum fakat tabiki hocalarımızda spor yapacak ve bunda başarılıda olacak fakat şu tesbitime dikkatlerinizi arz ederim ''imamlardan üstün başarı'' bizleri farklı yorum yapmaya bu başlık iletiyor

banner90