banner102

Dernekpazarı’nda Sosyal Tesis Açıldı

Trabzon Dernekpazarı Kondu Mahallesi Muhtarlığı Sosyal tesis açılışı yapıldı. Kondu Mahallesi Muhtarı Ömer Buyuk öncülüğünde, mahalle halkı tarafından yaptırılan sosyal tesis açılışına Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, ilçe kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mayıs 2016 Cumartesi 03:28
Dernekpazarı’nda Sosyal Tesis Açıldı
Kondu Mahallesi Muhtarı Ömer Buyuk, sosyal tesisin Kondu halkına hizmete sunulmasına emeği geçen Dernekpazarı Kaymakamına, Belediye Başkanına, Ak Parti İlçe Başkanı ve tüm mahalle halkına teşekkür etti.

Eski ve kullanılmayan okul binasının tadilatla donatılmasıyla açılışı yapılan sosyal tesiste, düğün, toplantı gibi her türlü sosyal etkinlik yapılabilecek. Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Kondu Mahallesi sosyal tesisinin Kondu halkına hayırlı olması temennisinde bulundular. (Kondu Mahalle Muhtarlığı)

Son Güncelleme: 28.05.2016 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90