banner102

Başbakan'dan turiste: "I love you"

Başbakan Erdoğan, Cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı. Erdoğan camii çıkışında kendisine "Esselamün Eleyküm" diyerek yanına kadar gelen turiste "I Love you" diye yanıt verdi

01 Haziran 2012 Cuma 18:49
Başbakan'dan turiste: "I love you"
İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen BirleşŸmişŸ Milletler 2. Somali Konferansı'nın açılışŸına katılan BaşŸbakan Recep Tayyip ErdoğŸan, cuma namazı için Bezm-i Alem Valide Sultan Dolmabahçe Camii'ne geçti. ErdoğŸan'ın gelişŸi öncesi cami ve çevresinde yoğŸun güvenlik önlemi alındı. Namaz için gelen vatandaşŸlar arama yapıldıktan sonra camiye alındı. Cuma namazında ErdoğŸan'a DışŸişŸleri Bakanı Ahmet DavutoğŸlu, AK Parti İstanbul İl BaşŸkanı Aziz BabuşŸcu eşŸlik etti.



ErdoğŸan namazın ardından konferans katılımcıları onuruna verilecek öğŸle yemeğŸine katılmak üzere camiden çıktığŸı sırada "Esselamün Aleyküm" diyerek yanına kadar gelen turistle tokalaşŸtı. BaşŸbakan ErdoğŸan, turistle "I love you" diyerek vedalaşŸtıktan sonra makam otomobiline binerek İstanbul Kongre Merkezi'ne geçti.
Habertürk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90