banner102

Bayburt SGK İl Müdürlüğüne Nuhoğlu Atandı

2012 Yılından beri İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Bilal Başer'in SGK Genel Müdürlüğüne uzman olarak atanmasının ardından boşalan SGK Bayburt İl Müdürlüğü koltuğuna Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Ali İhsan Nuhoğlu atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2015 Çarşamba 14:20
Bayburt SGK İl Müdürlüğüne Nuhoğlu Atandı

1963 Of doğumlu olan Nuhoğlu, İlkokulu Hayrat Merkez İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesinde, Yüksek Okulu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Memuriyet hayatına 1986 yılında Zonguldak ili Devrek ilçesi Müfettişler İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak başlayan Nuhoğlu daha sonra sırasıyla Trabzon Fatih Lisesi ve Maçka İmam Hatip Lisesinde görev yaptı.


1992 yılında kurumlar arası nakil yaparak Sağlık Bakanlığına bağlı Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesinde Öğretmen olarak atanan Nuhoğlu 1994 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı.

1997 yılında Kurumlar arası nakil yolu ile Trabzon Sigorta İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Ali İhsan Nuhoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekteyken Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanarak görevine başladı.

Nuhoğlu evli ve üç çocuk babasıdır.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.07.2015 02:56
Anahtar Kelimeler:
Ali İhsan NUHOĞLU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90