banner102

Erdoğan Bayraktar yolsuzluğa çok üzülmüş!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gazetecilerle kahvaltılı sohbet toplantısındabuluştu. Bayraktar, KC Group'la ilgili yolsuzluk iddiasını doğrulamasını "şeffaflık" olarak nitelendirdi.

29 Kasım 2012 Perşembe 22:44
Erdoğan Bayraktar yolsuzluğa çok üzülmüş!

Çevre ve şžehircilik Bakanı ErdoğŸan Bayraktar, gazetecilerle kahvaltılı sohbet toplantısındabuluşŸtu. Bayraktar, KC Group'la ilgili yolsuzluk iddiasını doğŸrulamasını "şŸeffaflık" olarak nitelendirdi. 

Bayraktar, "Bir yolsuzluk meselesi çıktı. Biz şŸeffaflığŸı öne çıkardık. 'Gerçekten biz orada onu görebilmeliydik' dedik. Olmamalıydı. Bizi çok üzdü o olay" dedi.

Bayraktar, şŸunları söyledi:

'Garantiye aldık'

"KC'nin 105 milyonluk TOKİ'nin malını vekaletname alıp da satması, hala aklıma geldiğŸi zamancinlerim tepeme çıkıyor. Onu biz nasıl kaçırdık. Ama sonra yakaladık onu. Yakalayınca elinde büyük bir malı vardı, o malları aldık. Teminatını yaktık. Zattediyorum 38 milyon TL'ye düşŸtü o bedel. Onu da taksite bağŸladık, ödüyorlar. Kefil oldu kardeşŸlerinden bir tanesi. Garanti altına aldık onu. Hemen çarpıtıyor, basın ve muhalefet. Türkiye şŸeffaflaşŸşŸın. Beni tembih te ettiler 'Sakın bunu deme. Siyasette böyle birşŸey olur mu? Bizim bunda zaafımız var, dediğŸin zamanseni yerden yere vururlar' dediler. Nitekim acaip saldırdı bana herkes. Millet şŸimdi sözleşŸmesini feshediyor. 300 kişŸi daha dolandıracak mıydı, ne yapacaktı? Onu engelledim.

Kimse 'helal olsun' demedi

şžeffaflığŸın, açıklığŸın, hesap verilebilirliğŸin önemi ortaya çıkıyor. Kapalı toplum olunca hep işŸingüzel tarafını göster, kusurlarını gösterme. Olmaz ki. Ama milletin de demesi lazımdı 'Helal olsun bu adama. Saf saf geldi burada açıkça söyledi.' Hiç kimse öyle demedi. Allah'ını seven vurmaya başŸladı bize.
 Ajanslar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adullah Gözaydın 2012-11-30 13:17:59

Sayın Bakan! LJok şeffaf olduğŸunuzdan bahsediyorsunuz, Ülkedeki belki milyonlarca karanlıkta-gölgede kalmış olaylar var, vatandaş Bimer'e dilekçe yazıyor, bakanlığŸa dilekçe yazıyor cevap alamıyor
Mesela ben....
Şikayet,İhbar Haber gibi argümanlarla ülkedeki yasadışı birçok olaya müdahil oluyorum
Üç yıl evvel bakanlığŸa yazdığŸım bir dilekçenin cevabı bu hafta geldi, bir sürü makam dolaştı, halledemediler İstanbul valiliğŸine yolladılar sen hallet diye, valilik İBB BaşkanlığŸından bir uzman'a verdiler!
Uzaman böyle bir davayı yargıtayda, birdeidare mahkemesinde kazandık bu nedenle kaanaatimce bunuda kabul etmeyelim demiş, valilik bu kanaat gereğŸi Fatih belediyesi başkan, başkan yardımcıları imar müdürü mıntıka mühendisi hakkında devlet memurları kanunu gereğŸi soruşturma açılmasına gerek yoktur kararı veriverdi.
Bıktık bakanım Bıktık, neticesiz ihbarlardan haberler yayınlamaktan
Başbakanın avukatının bize açtığŸı dört (iftira)davasını allahın lutfu ile kazandık elhamdulillah kazandık, temyiz ettiler, beş yıl bitti dosyamız yargıtayda hala işleme alınmamış görülüyor. Bumu şeffaflık
İnsaf allah aşkına insaf...

Avatar
MÜLAYİM KILKAFA 2012-12-01 10:45:14

SAYIN BAKAN NERELİ ACABA

banner90