banner102

PKK'ya Karadeniz Darbesi

'Mahir Koç' kod adlı, terör örgütünün sözde Karadeniz bölge sorumlusu Celal Başkale öldürüldü.

14 Nisan 2012 Cumartesi 13:09
PKK'ya Karadeniz Darbesi

Amasya'da 2 askerin şŸehit olmasının ardından başŸlatılan genişŸ çaplı operasyonlar sonucu 2 terörist öldürüldü. Amasya Valisi Abdil Celil ܖz, öldürülen teröristlerden birinin 'Bahoz Erdal' kod adlı terörist Fehman Hüseyin'in bir dönem korumalığŸını yapmışŸ olan 'Mahir Koç' kod adlı, terör örgütünün sözde Karadeniz bölge sorumlusu Celal BaşŸkale olduğŸunu kaydetti.

Amasya
Valisi Abdil Celil ܖz, konuyla ilgili yaptığŸı açıklamada, "4 gün önce merkeze bağŸlı ܇iğŸdemlik köyü yakınlarında kurulan hain tuzak sonucu, 2 güvenlik grevlimiz şŸehit olmuşŸtu. O günden itibaren yoğŸun bir operasyon programı yaptık. İl jandarma bölge komutanlığŸı, özel harekat komando birliklerimiz yoğŸun bir operasyon gerçekleşŸtirdi. Bu çalışŸmalar neticesinde gece saat 24.00 civarında görüntü alınarak sıcak temas sağŸlandı. Bunun neticesi olarak 2 terörist ölü olarak ele geçirildi." dedi.

Terör
istlerle beraber çok sayıda mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğŸini aktaran Vali ܖz, "Patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, 2 askerimizin şŸehit olduğŸu hain tuzaktaki kullanılan malzemelerin aynı nitelikleri taşŸıdığŸı öğŸrenildi. Dolayısıyla bu eylemin öldürülen teröristler tarafından yapıldığŸı neredeyse kesin gibi." ifadelerini kullandı.

"Biz o gün de söylemişŸtik, bu işŸlerin sonu yok, vazgeçin bu işŸlerden." diyen ܖz sözlerine şŸöyle devam etti: "YoğŸun bir şŸekilde yapılan operasyonlarımızın sonucunu aldık. ܖldürülen teröristlerden birinin '
Bahoz Erdal' kod adlı terörist Fehman Hüseyin'in bir dönem korumalığŸını yapmışŸ olan 'Mahir Koç' kod adlı, terör örgütünün sözde Karadeniz bölge sorumlusu Celal BaşŸkale olduğŸu öğŸrenildi. Ayrıca şŸunu söylemek gerekirse Karadeniz'in bölgesinin ekibi çökertilmişŸtir. Bu operasyonlarda emeğŸi geçen bütün güvenlik güçlerimize teşŸekkür ediyorum."

  HABERTܜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90