banner102

Saadet Partisi Of Teşkilatından Of Medya Derneğine ziyaret

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Of Medya Derneğine Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2022 Salı 14:24
Saadet Partisi Of Teşkilatından Of Medya Derneğine ziyaret

Dernek merkezinde yapılan ziyarette Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ziyaretle ilgili olarak; “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Kamuoyu adına çok önemli hizmet icra ediyorsunuz. Ülkemiz sosyal, siyasal ve ekonomik olarak zor günler yaşıyor. Ülkenin zor şartlarından en fazla etkilenen mesleklerin başında siz değerli gazeteciler geliyor. Sizler yaptığınız görev gereği ekonomik sıkıntılar, özgürlükler noktasında çok daha iyi imkânlara sahip olmalısınız. Milletimizin sorunlarını, sıkıntılarını çözmede basınla işbirliği yapmak, sizlerin fikrinden yararlanmayı teşkilat olarak her zaman önemsiyoruz. Bu konuda da kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerin ve ülkemizdeki tüm çalışan gazeteci emekçi kardeşlerimizin özel günlerini tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “dedi.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyaretle ilgili konuşmasında;”  Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Ortak paydamız ülkemiz ve yaşadığımız şehrimiz olduğu için tüm kurumlarla olduğu gibi siyasi partilerle de yakın işbirliğini önemsiyoruz. Bize gelen, fikrimizi soran, düşüncelerimizi merak eden herkesle düşüncelerimizi paylaşmayı kendimize şiar edinmişiz. Sağ olsun Ahmet Başkan ve yönetimi de fikirlerimize önemseyen, düşüncelerimize değer veren bir yaklaşımda oldu sürekli. Bizler de toplum adına inandığımız doğruları ifade ettik. Bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. Çünkü ortak paydamız ülkemiz ve yaşadığımız şehrimizdir. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine tekrar teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90