banner102

Çankırı’dan Hayrat’a Yeni Kaymakam!

20 Mayıs 1990 gün ve 20523 sayılı Resmi Gazetede yayımı ile Of İlçesinden ayrılarak yeni bir ilçe Statüsüne kavuşan Hayrat İlçesine yeni kaymakam atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Kasım 2017 Cumartesi 15:06
Çankırı’dan Hayrat’a Yeni Kaymakam!
1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan kararname ile Hayrat Kaymakamlığına atanan Muhammed Şahin’in yerine ilk görevi olan Çankırılı Kübra Demirer atandı.

Gazi Üniversitesi'nde siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyan Kübra Demirer, Çorum ve Kütahya illerinde stajer ve Kaymakam adayı olarak görev yaptıktan sonra 9 Kasım 2017 tarihinde ilk resmi görev yeri olan Trabzon’un Hayrat İlçesine atandı.

Of’un Nabzı Gazetesi olarak Kaymakam hanıma makamında hoş geldiniz ziyareti yaparak çalışmalarında başarılar diledik. Kendisi de bizlere Trabzon’un şirin bir ilçesi olan Hayrat ilçesinin huzurlu bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.11.2017 15:08
Anahtar Kelimeler:
Kübra Demirer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram YILDIZ 2017-11-19 20:03:20

Kaymakamımız Kübra hanıma ilk görev yeri olan güzel ilçemiz Hayrata hoşgeldin diyorum..Allah görevinizde üstün muvaffakiyetler versin..hayırlı olsun..
Behram YILDIZ
Hayrat Saadet Partisi İlçe Bşk

banner90