banner102

Hacıbektaşoğlu Hayrat’a Aday

Balaban Belde Belediye Başkanı Ömer Hacıbektaşoğlu , Ak partiden Hayrat Belediyesi Başkan Aday adayı oldu.

04 Ekim 2013 Cuma 19:20
Hacıbektaşoğlu Hayrat’a Aday
Trabzon’un Hayrat ilçesi Belediye Başkanlığı için adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladılar. Hayrat Belediye Başkanlığı  için Balaban Belde Belediye Başkanı Ömer Hacıbektaşoğlu’da Ak Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Beş yıldır Balaban’da belediye başkanlığını başarı ile sürdüren ve beldenin makus talihini değiştirip ilçe görünümü ve hizmetleri kazandıran Ömer Hacıbektaşoğlu Resmi müracaatını yaptı.

Adaylığı ile ilgili olarak konuşan Hacıbektaşoğlu :” Balaban’da yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığı olarak başta Balaban belde halkı olmak üzere bir çok Hayratlı’dan gelen yoğun baskı karşısında aday oldum. Bana gösterilen bu teveccühe kayıtsız kalmamak ve Hayratlı’ya en iyi hizmetleri sunmak adına yola çıktım” dedi.

TÜM ADAYLARA SAYGILIYIM

Hayrat Belediye Başkanlığı için aday olacak tüm adaylara saygılı olduğunu da söyleyen Ömer Hacıbektaşoğlu :” Bu yola girmem konusunda destekçi olanlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca aday adayı olacak tüm adaylara da saygı duyuyorum. Partim kimi aday gösterirse benim adayım o olur ve elimden gelen desteği de veririm. Diğer aday adayı arkadaşların da aynı düşünceyi taşıdıklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 05.10.2013 12:40
Anahtar Kelimeler:
Ömer Hacıbektaşoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇOK YAZIKK 2013-10-06 12:10:53

nasıl bir haber bu balabanda ne yaptı bu adam sen hangi gozle gelip gozlemledin de boyle taraflı haber yapıyorsun yakışıyormu boyle dini inançları olan bir siteye musluklardan akan suyla abdest bile alınmaz her yagmurda camur akıyor ilçe gorunumu olan ne yapıldı tek bir ornek ver kişiligi iyi kotu onu yargılamıyorum ama haber yaparken tarafsız olmak yakışır adam gibi haber yapmak yakışır verecegin cevabı sabırszlıkla beklıyorum

Avatar
hadi 2013-10-07 12:26:37

cevap bekliyorum sizden bu haberi yapıp yayınlayan kişi balaban hakkında ne biliyorsun ne gozlemledin de bu haberi yayaınladın sayfanda

banner90