banner102

Hayrat İlçesine Yeni Mahalle

Hayrat ilçesine bağlı Balaban Mahallesi ikiye ayrılarak Balaban Merkez Mahallesi adıyla yeni mahalle oluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Mart 2016 Çarşamba 14:53
Hayrat İlçesine Yeni Mahalle

Mahallenin muhtarlığına seçimle Dursun Ali Musaoğlu seçildi.Muhtar Musaoğlu mazbatasını Of Seçim Müdürü Mahmut Köseoğlu ndan aldı.

2 adayın yarıştığı mahalle muhtarlığı seçimini 31 oy farkla kazanan Dursun Ali Musaoğlu , mahallesini Hayrat ın örnek mahallelerinden biri haline getirmek için çalışacağını söyledi.

Muhtar Musaoğlu , adaylığı sürecinde Balabanlılara verdiği sözleri bir bir yerine getireceğini de belirterek : “ Balaban Merkez mahallesinde belediye döneminde yarım kalan hizmetleri de getireceğim. Balaban Türkiye nin konuştuğu mahalle olacak” dedi.

Muhtar  Dursun Ali Musaoğlu Kimdir?

1965 yılında Hayrat Balaban da doğdu. İlkokulu aynı yerde tamamladı.1985 yılında Of İHL den mezun oldu. Daha sonra ticarete başladı. İstanbul da uzun yıllar ticaretle uğraştı.

Özçay çay fabrikasında 8 yıl yönetim kurulu üyeliği , 4 yıl RP Hayrat ilçe sekreterliği ,Rize Çay Borsası kurucuları arasında yer aldı.

Arapça bilen Muhtar Musaoğlu , evli ve 4 çocuk babasıdır.Halil BAYRAM

Halil Bayram

Son Güncelleme: 16.03.2016 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90