banner102

Of Medya Derneği bir araya geldi

Of Medya Derneği üyeleri yeni dönem çalışmaları hakkında istişare yapmak için biraraya geldi.

08 Ekim 2013 Salı 08:03
Of Medya Derneği bir araya geldi
Of Medya Derneği üyeleri yeni dönem çalışmaları hakkında istişare yapmak için biraraya geldi. Gazeteci Şemsettin Öztürk’ün ev sahipliğinde kendine ait dinlenme tesislerinde kahvaltılı toplantıya Of’un önde gelen yayın organları katıldı. 

Toplantıda dernek üyelerine hitap eden Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, amaçlarının “Of’ta kalıcı hizmetler veren basın kurumlarının daha da etkin çalışmasını sağlamak” olduğunu belirtti. Gazetecileri görevlerini yerine getirirken  bazı sıkıntılarla mücadele ettiğini belirten Yaşar, birlik olgusu içersinde tüm engellerin aşılabileceğini belirtti.
İstişare toplantısına Of Medya Derneği Başkan Yardımcısı ve Of’un Nabzı Medya sahibi ve  Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Muratoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Radyo Of Genel Yayın Yönetmeni Serkan Kul, Harun Yılmaz, Ömer Yılmaz, İzzet Keleş ile derneğin diğer kurucu üyeleri katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahir mudak 2013-10-09 11:27:36

medyacılık kim siz ki gerçekleri yazmıyorsunuz

banner90