banner102

SORUNLAR ANCAK MİLLİ GÖRÜŞ İLE DÜZELİR

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanlığının ilçe binasında yaptığı Şubat ayı İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Behram Yıldız, sorun yumağı haline gelen ülkemiz ve dünyanın çözümümün ancak Milli Görüş iktidarı ile düzelebileceğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Şubat 2018 Cumartesi 19:50
SORUNLAR ANCAK MİLLİ GÖRÜŞ İLE DÜZELİR
Yapılan İlçe Divan toplantısı birim başkanlarının sunumu ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu'nun değerlendirme konuşmasından sonra söz alan İlçe Başkanı Behram Yıldız, ülke gündemine dair konuşma yaptı.

Ülkemizin çok zor günlerden geçtiğini söyleyen İlçe Başkanı Yıldız, "Bir yandan Mehmetçik sınır hattımızda Afrin bölgesinde hainleri kovalarken, maalesef bu savaşı parti kongrelerinde siyasi malzeme kullananlar vatansever halkımızı rencide etmektedir." dedi.

Bütün hainliklerine rağmen ABD ile ülkemizde görüşme yapmalarını eleştiren Yıldız konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Amerika şeytanı bunca düşmanlığın ardından Ankara'da en üst düzeyde kabul görürken, barıştan yeni bir sayfadan söz edildi. İnanın bu görüşme ve yapılan açıklamalar kanımıza dokundu. Yakın zaman içinde teröre yaptıkları destekler alenen ortada iken Sayın Cumhurbaşkanımız ile başbaşa üçbuçuk saat görüşmeleri devlet ricaline uygun olmayan bir tutum olduğuna inanıyorum.

Bu dikkat çeken ziyaretin hemen akabinde hükümet tarafından ülkemizin önemli kazanımları olan şeker fabrikalarının aniden satışa çıkarılması halkımızın üzerinde büyük bir hoşnutsuzluk oluşturmuştur. Her türlü olumsuz koşullara rağmen kâr eden şeker fabrikalarımız alelacele satılmak istenmektedir. Afrin harekatı kadar önemli olan bir konunu sümen altı yapılması ise bizleri daha da derinden üzmüştür.

Ne yazık ki hükümet 16 yıldır sürdüre geldiği yanılmalar, aldatılmalar terannesine devam etmektedir. Hükümetin daha önce Avrupa uyum yasaları gereği zina yasağını kaldırmalarını Sayın Cumhurbaşkanımızın açık açık itiraf etmesi vahim tablonun ne kadar büyük olduğunu ortaya koymaktadır.  Tabi ki yanlıştan dönülmesi erdemliktir ama bu dönmenin sözde değil eylem ile olması gerektiğini de belirtmek isteriz.

Değerli bilge başkanımızın başlattığı kutuplaşma karşıtı barış söylemleri basında büyük karşılık bulduğunu görmekteyiz. Kutuplaşmayı bitirecek bu güzel söylemlerin bütün partilerde karşılık bulmasını temenni ediyoruz.

Son olarak gerçekleşen Cumhur ittifakı iktidarın seçim kazanma garantisini vermediği açıkça görülmektedir. Halkı düşünmeden yapılan gerilim ve kutuplaştırma siyaseti böylelikle yeni bir ivme kazanmıştır. Birbirlerine en ağır hakaretleri eden iki parti güya milliyetçi maneviyatçı oyları ipoteğine alarak CHP paranoyası ile bir taban oluşturmak istemektedir. Fakat bu oyun bu kez tutmayacaktır inşAllah.

Ülkemizin ve içinde bulunan vatandaşların büyük sorunlar içinde olduğu bu günümüzde bunları çözüme kavuşturacak tek görüşün Milli Görüş olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda ülkenin ve dünyanın sorunlarını çözme adına Milli Görüş'ün tek siyasi partisi olan Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi için bütün gücümüzle çalışmak zorundayız."


Son Güncelleme: 24.02.2018 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90