banner102

Sen Kimsin?

Köşe Yazarımız Kemal Korkmaz, Müslümanın kim olması gerektiği konusunda örnekler vererek dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Şubat 2016 Cuma 10:19
Sen Kimsin?

"Allah (Celle celaluhu)  insanoğlunu yaratmış ve ona belli görevler yüklemiştir." diyerek başladığı köşe yazsına.. "Rotasını ve çizgisini kaybetmiş, batması yakın, denizde bir gemi misali, tarihinden, kültüründen, milli ve manevi değerlerinden koparılmış ve sanki hiçbir sorumluluğu olmayan birisi haline getirilen sen.  Hiç sorumluluğunu ve kim olduğunu merak edip kendine “Ben kimim?” sorusunu sordun mu?" sorusunu sorarak şu misalleri verdi:

SEN… Kâinatı yaratan, sineğe dahi can veren ve yaşatan, bütün canlıların rızıklarını veren ve nimetlere gark eden Allah’ın seni en üstün varlık olarak yarattığı,  Dünya’ ya geliş hikmeti kulluk olan bir varlıksın…

Yazının tamamını okumak için Buraya Tıklayın..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.02.2016 14:59
Anahtar Kelimeler:
Kemal Korkmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90