banner102

"Nasıl geldimse öyle giderim!"

Muhalefet sessiz, başkan kükredi…

10 Aralık 2013 Salı 20:45
 Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetiminin ve genel kurulun 4 koldan kuşatmasına 4 koldan cevap vererek, Pazar günü için iddialı sözler sarfetti.
İşte o açıklamalardan öne çıkanlar; 

- “Kurul seçimlerinde hiçbir kurulun değişmesini istemiyoruz. Aday olurlarsa destekleriz. Olmazlarsa tavrımızı belirleriz.”
- “2014 bütçemizi onaylamayacak gruplara diyorum ki, “borcumuzu indirdik” neyi onaylamayacaksınız.”
- “Mahkemeye gidip tüzük tadilatının reddini sağlayanlar bizim de Yargıtay’a gitme hakkımızı niye saygı göstermiyor.”
- “Seçimle geldim seçimle giderim ayak oyunları ile gitmem. Hesabı olan gelsin kongrede hesaplaşalım”

Ben hazırım gelin; HESAP SORUN

 

ADAY ÇIKARTIRIZ

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetiminin ve Pazar günü yapılacak genel kurulun 4 koldan kuşatılması ile ilgili hamlelere 4 koldan cevap verdi. Hacıosmanoğlu, en çok merakan edilen konu olan, “Kurul üyelerine yönetim, aday gösterecek mi?’ sorusuna şu cevabı verdi; “Bizim kimse ile işimiz yok. Kurul üyeleri göreve devam etmek isterse biz de destek veririz, istemezlerse elbette aday çıkartırız” dedi.

NASIL GELDİMSE ÖYLE GİDERİM

Hacıosmanoğlu, özellikle bazı grupların malin genel kurulda 2014 bütçesini onaylamamak gibi bir operasyonun içerisinde olmasını da şöyle değerlendirdi; “Nasıl geldiysem öyle giderim. Nasıl yani? Takımın borcunu düşürmüşüz, hangi gene kurul üyesi bütçeyi onaylamayacak? Trabzonspor genel kurul üyeleri iradelerini kimseye ipotek koydurmaz”

GELİN HESAP SORUN HAZIRIM

Pazar günkü genel kurulu, “Hesap sormak’ olarak algılayanların hesap verebilecekleri bir duruma da gelebilecekleri ihtimalini unutmamaları gerektiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, şu çağrıyı da yaptı; “Herkes salona gelsin eteklerindeki taşı döksün. Helalleşelim, hesap soralım, hesap verelim. Biz hazırız.. Bende hazırım” dedi.

Son Güncelleme: 10.12.2013 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2013-12-11 08:33:04

adamsın sen ibrahim abi,millet sayende delikanlı gördü,çapulsuzlara çulsuzlara soytarılara kancıklara kaçaklara şikeci pisliklere kökten çözüm:ibrahim hacıosmanoğlu...haddini bilsin herkes önce. ..

Avatar
AKYILDIZ 2013-12-11 18:48:20

başkan kimleri̇n oylariyla geldi̇ği̇ni̇ unutdun senden bi̇ halt olmaz sana tesdek olanlari akp ye sattin erdogan bayraktarin oğlu ne derse onu yabiyon seci̇me gi̇tde bakalim daha kazanabi̇li̇rmi̇sin sonnn

Avatar
emre 2013-12-12 13:58:33

sırf senin için üye oldum. desteğimde hep seninle olacak. 3 kuruşluk adamların lafına itibar etme sen. kimin ne kadar adam olduğu bellidir. ortalık iftiracı ve hasetten çatlayan insanlarla dolu. asla başarılı olamayacaklarını bildikleri için saldırıyor ezikler.

Avatar
yakup bayram 2014-02-02 18:11:38

dık duran adamı cok sevdım

banner90