banner102

Oflu Başkan Çarşı’ya girdi!

Türk futbol tarihinde dün akşam bir ilk yaşandı...

19 Ağustos 2013 Pazartesi 18:30
Oflu Başkan Çarşı’ya girdi!

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş-Trabzonspor maçında Türk futbol tarihinde bir ilk yaşandı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, derbi maçlardaki deplasman yasağını protesto etmek için, ailesiyle birlikte Beşiktaş taraftarlarının arasına oturdu. Hacıosmanoğlu, karşılaşmanın başlamasına 1 saat kala Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş tribününe giriş yaptı. Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisine maruz kalan Hacıosmanoğlu, Siyah-Beyazlıların fotoğraf çektirme taleplerini de reddetmedi. 

“Türk futbolunun adaletli bir şekilde yönetilmesini istiyoruz” diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, “Siz futbolu adaletli bir şekilde yönetirseniz herkes kardeşçe maçları izler. Beşiktaş ile kale arkaları için karşılıklı anlaşmıştık ama olmadı. İkinci yarıda Beşiktaşlı kardeşlerimizi A.Aker’de misafir ederiz. Eğer F.Bahçe taraftarı bizim orada maç izlememizi isterse seyredebilir. Bizim mücadelemiz Türk futbolunu kirletenlere karşı. Şampiyonluklar sahada kazanılmalı” dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2013 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90