banner102

Ofspor, Altay maçına hazır

2. Lig Beyaz Grupta 2. devre yarın yapılacak karşılaşmalar ile başlıyor. Temsilcimiz Ofspor, 2. devrenin ilk maçını deplasmanda İzmir ekibi Altay ile yapacak.

26 Ocak 2013 Cumartesi 10:49
Ofspor, Altay maçına hazır

2. Lig Beyaz Grupta 2. devre yarın yapılacak karşŸılaşŸmalar ile başŸlıyor. Temsilcimiz Ofspor, 2. devrenin ilk maçını deplasmanda İzmir ekibi Altay ile yapacak. 

Maç için dün İzmir’e geçen Ofspor’da moraller yerinde. İkinci yarıya iyi bir başŸlangıç yapmak isteyen Ofspor, ilk maçında 3 puanla başŸlamak istiyor. Ligin ilk yarısında 17 puan ve -11 averajla 16. sırada yeralan Ofspor, 19 puan, -1 averaj ile 11. sırada yeralan İzmir ekibine karşŸı puan mücadelesi verecek. İlk yarıda oynadığŸı son 5 maçından 3 puan çıkaramayan Ofspor, Altay karşŸısında alacağŸı galibiyetle hem galibiyet özlemine son vermeyi hem de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Devre arasında deneyimli teknik adam Tolgay KerimoğŸlu ile sözleşŸme imzalayan temsilcimiz Ofspor, kamp döneminde de 6 futbolcuya imza attırmışŸtı. Kadrosnu yeni transferlerle güçlendiren Ofspor 2. yarıda taraftarlarına daha farklı bir Ofspor izlettirmenin hesabını yapıyor.

 Yarın saat 13:30’da İzmir Alsancak stadında başŸlayacak karşŸılaşŸmanın orta hakemi ise Erkan engin olacak. 

Haber kaynağŸı: OFUNNABZI.COM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90