banner102

Ofspor başkan yardımcısı Küçükakyüz taraftara seslendi

Ofspor'un tüm Ofluların takımı olduğunun altını çizen Küçükakyüz Pendik maçı için taraftarları göreve çağırdı.

21 Eylül 2011 Çarşamba 17:48
Ofspor başkan yardımcısı Küçükakyüz taraftara seslendi
TFF 3. Ligdeki temsilcimiz Ofspor, bu hafta istanbul deplasmanında oynayacağŸı Pendikspor maçına hazırlanıyor. Pazar günü saat 15.00'de Pendik şžehir Stadında  başŸlayacak olan maca tüm Ofluları bekliyoruz.
     
Ofspor başŸkan yardımcısı Gökhan Kܜ܇ܜKAKYܜZ, temsilcimiz Sadullah DERVİşžOğžLU'na  yaptığŸı acıklamada  "şžşŸhir olarak bu yıl daha farklı  bir Ofspor izleyeceğŸiz hedefimiz belli planlarımızı ona göre yaptık taraftarımızında takımına sahip çıkmasını istiyoruz" diye konuşŸtu.
 
Küçükakyüz sözlerine şŸöyle devam etti:
"Bu hafta deplasmanda oynayacağŸımız Pendikspor, mücadelesininden galibiyetle ayrılan taraf biz olacağŸımızı düşŸünüyor ve istiyoruz. Bu anlamda  gerek istanbul'da ve gerekse çevre il ve ilçelerdeki tüm Ofluları bu maça bekliyoruz. Bu bizim için  çok önemli bir maç ve Pendik deplasmanından alacağŸımız üç punan cok önemli."
 
Küçükakyüz, son olarak "kimsenin bu takımı yalnız bırakmaya hakkı yok bu takım Of'un ve Oflularındır. Burada herkes üzerine düşŸeni yapmak zorundadır, yapacağŸına da inanıyorum. ܖnümüzdeki pazar günü herkesi maça  bekliyoruz ve  'HAYDEeeN MACAA'  diyoruz" diyerek takımımızın bu deplasmanda taraftarına ihtiyacı olduğŸunu ifade etti.

HABER-SADULLAH DERVİşžOğžLU/İSTANBUL 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90