banner102

Ofspor pusuya yattı

İlk iki maçından beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, Kızılcahamam’a patlamak istiyor...

18 Eylül 2013 Çarşamba 13:31
Ofspor pusuya yattı

Ligde iki maçından beraberlikle ayrılan Ofspor, ilk galibiyetini bu hafta kendi evinde misafir edeceği Kızılcahamamspor’u mağlup ederek elde etmek istiyor. İlk maçında Bugsaşspor ile 2-2 berabere kalan Bordo-Mavililer ikinci maçında da Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Ofspor asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, ilk iki maçlarını galibiyetle kapattıklarını ve şimdi sıranın galibiyete geldiğini söyledi.

MUTLU KAPATACAĞIZ

Bu ilk galibiyetlerini de bu hafta kendi evlerinde konuk edecekleri Kızılcahamamspor’u mağlup ederek elde etmek istediklerini belirten Hacıahmetoğlu, “Takımımız giderek iyi bir seviyeye geliyor. Özellikle bu hafta Kızılcahamamspor karşısında alacağımız bir galibiyet takıma olumlu katkı sağlayacaktır. İnşallah kazanarak haftayı mutlu kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.09.2013 00:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90