banner102

Ofspor, Y. Malatyaspor'u deviremedi

2. Ligde mücadele eden Ofspor, Y. Malatyaspor'u deviremedi. Haftayı tek puanla kapattı.

14 Nisan 2013 Pazar 18:01
Ofspor, Y. Malatyaspor'u deviremedi

Maça mutlak 3 puan için başŸlayan Ofspor, 90 dakika boyunca yaptığŸı ataklardan sonuç çıkartamadı ve maçı 0-0 beraberlikle tamamladı. Ligde küme hattından uzaklaşŸmak isteyen Ofspor 29. hafta mücadelesinde 2 puanı sahada bıraktı.

Bu skorla puanını 31'e çıkartan Ofspor, küme hattındaki 16. GaziosmanpaşŸaspor'un 4 puan üzerinde kaldı. Ofspor 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Balıkesirspor ile karşŸılaşŸacak.

Ofspor: 0 - Yeni Malatyaspor: 0 

Stat: Of İlçe 

Hakemler: Sefa Demir, Serdar İla, Gökmen Canlıdinç 

Ofspor: Hasan, Ziya, Tuncay, Cem, Abdurrahman ܇ubukçu, SavaşŸ (Dk. 81 Ekrem), Gökhan DurmuşŸ, Suat, Gökhan Caba (Dk. 22 Ercan), Hicabi (Dk. 46 Ozan), Ferhat 

Yeni Malatyaspor: Vedat, Gökhan, Yılmaz, ܖmer, Muhammet (Dk. 46 Ramazan), Halil (Dk. 79 Emre), Eren, Erdal, Muharrem, Mustafa, Mehmet (Dk. 59 Halil) 

Sarı Kartlar: Dk. 45 Mustafa, Dk. 50 ) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90