banner102

Ofspor'da zorunlu kongre

Asbaşkan Hacıahmetoğlu, “Ekonomik sıkıntılar nedeniyle olağanüstü kongre kararı almak zorunda kaldık. Yönetime yeni girecek olan arkadaşlarımızın kulübe büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz” dedi.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 16:00
Ofspor'da zorunlu kongre

Maddi imkansızlıklarla boğuşan Ofspor’da 24 Ağustos’da olağanüstü kongre kararı alınırken, asbaşkan Yunus Hacıahmetoğlu, bu yapacakları kongrede mevcut yönetime yaklaşık 6 ya da 7 yeni ismi dahil edeceklerini söyledi. Şuanki yönetim kurulu üyeleriyle Ofspor’u düzlüğe çıkarmalarının oldukça zor olduğunu ifade eden Hacıahmetoğlu, “Bu nedenle kongre kararı almaya mecbur kaldık. Yönetime yeni girecek olan arkadaşlarımız hem maddi hem de manevi olarak kulübe büyük katkı sağlayacaklarına inanıyoruz” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Takımın yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü de dile getiren Hacıahmetoğlu, “Takımımız Nevşehir kampındaki ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Burada iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca takımımıza takviye yapmak için de temaslarımız devam ediyor. Hocamızın bize verdiği raporlar doğrultusunda eksikliğini hissettiğimiz mevkiler için oyuncu arayışlarımızı sürdürüyoruz. Transferi en kısa zamanda çözüme kavuşturmak amacındayız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.08.2013 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90