banner102

Trabzon'a müjde üstüne müjde

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği savunma oyuncusu Douglas Franco için geri sayım sürüyor.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 20:21
Trabzon'a müjde üstüne müjde
Dinamo Moskova forması giyen 27 yaşındaki oyuncunun transferinin bitmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Douglas Franco el sıkışan Trabzonspor'un, Brezilya asıllı Hollandalı futbolcunun kulübünü de ikna etmek için çaba harcadığı belirtildi.
Bordo-Mavililerin, Dinamo Moskova'ya 1 milyon 750 bin euro önerdiği ancak Rus kulübünün 2.5 milyon euro istediği kaydedildi. Trabzonspor'un aradaki fiyat farkını çözmeye çalıştığı, son kez yapılacak görüşmeden sonra transferin sonuçlandırılması hedefleniyor. Douglas Franco'nun da kulübünü ikna etmek için çabaladığı öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'a, Mehmet Ekici'den iyi haber geldi.

Avrupa Ligi 2'nci Eleme Turu'ndaki Differdange maçında ayak baş parmağından sakatlanan ve ödem nedeniyle takımını Rabotniçki maçlarıyla Bursaspor ve Beşiktaş mücadelelerinde yalnız bırakan Mehmet Ekici'nin tamamen iyileştiği belirtildi.

Özer Hurmacı'nın formsuzluğu nedeniyle orta sahaya çözüm arayan teknik direktör Shota Arveladze'nin Akhisar Belediyespor maçında Mehmet Ekici'ye görev vermesi ve Özer'i kulübeye çekeceği öğrenildi.

LigTV

Son Güncelleme: 27.08.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90